Μελαγχολικός ο Ομπάμα μετά τη σύλληψη του 19χρονου βομβιστή-ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε

Φοβάται πως οι δυο βομβιστές είχαν και βοήθεια-Δεσμεύτηκε να το ανακαλύψει

Ιδιαίτερα μελαγχολικός και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ομπάμα, μετά τη σύλληψη και του δεύτερου βομβιστή της Βοστώνης.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αμέσως μετά το τέλος του θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη για την σύλληψη του 19χρονυ δράστη, έκανε δηλώσεις στον Λευκό Οίκο, όπου και εξέφρασε φόβους, πως οι δυο βομβιστές είχαν βοήθεια, την οποία και δεσμεύτηκε πως θα ανακαλύψει.

Τα διεθνή ΜΜΕ, χαρακτήρισαν «μελαγχολικό» τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τόνισε πως «προφανώς συνεχίζουν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα».

Και πρόσ��εσε, πως ανάμεσα σε αυτά, είναι «γιατί οι δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι μεγάλωσαν και σπούδασαν ως μέλη της κοινότητας και της χώρας μας, κατέφυγαν σε αυτού του είδους βίαιες πράξεις.Πως σχεδίασαν και έφεραν εις πέρας αυτές τις επιθέσεις και άραγε είχαν βοήθεια»;.

Παράλληλα, δήλωσε πως οι Αμερικανοί χρωστούν πολλά στους κατοίκους της Βοστώνης και της Μασαχουσέτης, για την υπομονή και την αντοχή που επέδειξαν στις δυο εκρήξεις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι, και να τραυματιστούν 176 άτομα εκ των οποίων πολλά διαμελίστηκαν κιόλας.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top