ΤΕΛΟΣ στο ανθρωποκυνηγητό της Βοστώνης-Συνελήφθη ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ο δεύτερος βομβιστής!

Σοκαριστικές εικόνες με τον 19χρονο μες τα αίματα μετά τη σύλληψη του-LIVE εικόνα

Τέλος μπήκε στο θρίλερ της Βοστώνης που βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και μέρες, με το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει και τον δεύτερο βομβιστή, που σκόρπισε το θάνατο στο Μαραθώνιο.

boston1.jpg
Μετά από μια τεράστια αστυνομική επιχείρηση που είχε στηθεί τα τελευταία 24ωρα, ο 19χρονος Dzhokhar Tsarnaev, συνελήφθη από τις Αρχές, μέσα σε σκάφος το οποίο βρισκόταν στην πίσω αυλή κατοικίας στη Βοστώνη.

b2.jpg
Ελικόπτερα και πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν ξεχυθεί στους δρόμους της πόλης, όταν έφτασε στα αυτιά τους, η πληροφορία από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος παρατήρησε αίμα κοντά στο σκάφος.

b3.jpg
Η αστυνομία τέθηκε σε επιφυλακή. Η περιοχή αποκλείστηκε, και οι αστυνομικοί προκειμένου να τον βγάλουν από την κρυψώνα του, χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και αέριο.

boston5.jpg
Ο 19χρονος βομβιστής που είχε χάσει πολύ αίμα από την αιματηρή συμπλοκή στο ΜΙΤ, δεν κατάφερε να φέρει πολλές αντιστάσεις, πέφτοντας στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι μετά τη σύλληψη του, άρχισαν να πανηγυρίζουν ξέφρενα, μιας και στόχος όλων ήταν ο δράστης να συλληφθεί ζωντανός.

"Τον πιάσαμε" έγραψαν στο Twitter τόσο η αστυνομία, όσο και ο δήμαρχος της Βοστώνης μετά τη σύλληψη του επικίνδυνου βομβιστή.

b6.jpg
Στις σοκαριστικές φωτογραφίες, θα τον δείτε μετά τη σύλληψη του, να κείτεται στο έδαφος μες τα αίματα, ανίκανος να αντιδράσει.

b7.jpgb8.jpg
Μετά τη σύλληψη του, ο νεαρός βομβιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ανακουφισμένοι πολίτες βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να πανηγυρίζουν, χειροκροτώντας και κρατώντας αμερικανικές σημαίες.

b9.jpg

ΔΕΙΤΕ LIVE, όσα μεταδίδουν αυτή την ώρα τα διεθνή ΜΜΕ για τη σύλληψη και του δεύτερου βομβιστή της Βοστώνης.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top