Αθλητές της πάλης και φανατικοί Ισλαμιστές οι δράστες του μακελειού της Βοστώνης

Με υποτροφίες από το Κέιμπριτζ - Δεν ήθελαν να έχουν Αμερικανούς φίλους

Αθλητές της πάλης και φανατικοί Ισλαμιστές οι δράστες του μακελειού της Βοστώνης

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δύο νεαρά παιδιά, ηλικίας μόλις 19 και 20 ετών, σκόρπισαν τον τρόμο στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

suspect-2.jpg

Όσοι τους γνωρίζουν λένε πώς πρόκειται για καλά παιδιά. Ήταν Ισλαμιστές με στρατιωτική εκπαίδευση και αθλητές και οι δύο. Μάλιστα, ο ένας, ο 20χρονος, που καταζητείται, δεν ήθελε να κάνει παρέα με Αμερικάνους. Ο 19χρονος είχε πάρει υποτροφία 2.500 δολάρια από το γυμνάσιο του Κέμπριτζ και ήταν μέλος της ομάδας πάλης του σχολείου.

boston-bombings-suspects.jpg

Τον Φεβρουάριο του 2011 είχε βγει αθλητής του μήνα και ήθελε να σπουδάσει μηχανικός, όπως και ο αδερφός του. Ξέρει ρώσικα και αγγλικά και ήθελε να βγάλει πολλά χρήματα.

Ο δεύτερος δράστης, ο 20χρονος Ταμερλάν Τσαρνάεφ, που έπεσε νεκρός είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του. Όπως σας είχαμε πει άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, έπειτα από την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στο Γουότεργουορντ. Μάλιστα, είχε συλληφθεί το 2009 για ενδοοικογενειακή βία, καθώς είχε επιτεθεί στη σύντροφό του.

22021918_BG1.jpg

Όπως και ο αδερφός του, ασχολούνταν με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα ήταν πυγμάχος και μάλιστα ήθελε να αλλάξει εθνικότητα για να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στις μεγάλες διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top