Αδέλφια από την Τσετσενία οι δυο βομβιστές της Βοστώνης!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι περιοχές

Αδέλφια από την Τσετσενία οι δυο βομβιστές της Βοστώνης!

​Αδέλφια από την Τσετσενία είναι οι δυο ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας στον Μα��αθώνιο της Βοστώνης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστώνης.

Ο ένας είναι νεκρός, και ο άλλος είναι ο 19χρονος Τζοκάρ Τσαρνάεφ από την Τσετσενία κάτοικος του Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης και οι Αρχές τον χαρακτηρίζουν «οπλισμένο και επικίνδυνο».

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας όλων των μέσων μεταφοράς στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου της Βοστώνης, ώστε να διευκολυνθεί η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψής του, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα.

Ο Εντουαρντ Ντέιβις ζήτησε από τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να μείνουν στα σπίτια τους. Επίσης ακύρωσαν τα μαθήματα της Παρασκευής το Χάρβαρντ, το Κολέγιο Έμερσον και φυσικά το ΜΙΤ, απ' όπου και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις νεότερες πληροφορίες, οι δύο ύποπτοι για τις επιθέσεις της Βοστώνης είναι αδέλφια από την Τσετσενία, έμεναν για κάποιο διάστημα στην Τουρκία και ζούσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή του Κέιμπριτζ με μόνιμη άδεια παραμονής στις ΗΠΑ.

Τη νύχτα, οι δύο ύποπτοι για τη βομβιστική επίθεση της Δευτέρας, σκότωσαν έναν φρουρό του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT) πυροβολώντας τον πολλές φορές. Στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δεκάδες αστυνομικούς στη γειτονική συνοικία του Γουότερταουν, στη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν και ισχυρές εκρήξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top