Βοστώνη:Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό -Εντοπίστηκε το αμάξι του δράστη- Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία

LIVE εικόνα-Έχουν παραλύσει τα πάντα για τον εντοπισμό του 2ου υπόπτου

Βοστώνη:Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό -Εντοπίστηκε το αμάξι του δράστη- Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία

Πρώτη ανάρτηση: 19/04/2013 13:40​

Το έλα να δεις γίνεται στη Βοστώνη με τους αστυνομικούς και το FBI να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον δεύτερο ύποπτο των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν την Δευτέρα κατά την διάρκεια του Μαραθωνίο��. Πρόκειται για αυτόν με το άσπρο καπέλο του μπέιζμπολ όπως φαίνεται στην φωτογραφία που είχε δώσει στην δημοσιότητα η αστυνομία.
article-2311341-19617C99000005DC-922_470x423.jpg
Η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δε'υτερου υπόπτου έχει παραλύσει τα πάντα. Έχει διακοπεί η λειτουργία των μέσων μεταφοράς σε ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου της Μασαχουσέτης ενώ έχει ζητηθεί στους κατοίκους του Watertown «να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα των σπιτιών τους και να μην ανοίγουν την πόρτα τους». Επίσης κλειστά είναι τα πανεπιστήμια ΜΙΤ και Χάρβαρντ στη Βοστόνη ενώ ζητούν από τους σπουδαστές να μη βγουν από τα δωμάτιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε το γκρι όχημα των δραστών στο Κονέκτικατ. Η αστυνομία της περιοχής αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω, ενώ σύμφωνα με τις περιγραφές, πρόκειται για ένα γκρι Honda CRV.
Την ίδια ώρα το σπίτι των δυο, που βρίσκεται στην οδό Νόρφολκ, στο Κέμπριτζ έχει αποκλειστεί από δεκάδες αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με το NBC News δυο άτομα κρατούνται, πιθανώς για να ανακριθούν.
Ανάμεσά τους είναι μια γυναίκα 50-60 ετών, κοκκινομάλλα.



Εντωμεταξύ μία νύχτα τρόμου και απόλυτου χάους πέρασε το Watertown καθώς κατά την διάρκεια καταδίωξης των δύο υπόπτων μετά από αναφορά ότι επέβαιναν σε μία μαύρη Mercedes, έπεσε νεκρός από πυρά ένας αστυνομικός του MIT ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ένας ακόμα. Παράλληλα και ο πρώτος ύποπτος τον οποίο κατάφεραν να συλλάβουν άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
article-2311471-19616EB5000005DC-993_470x483.jpg
Γιατρός του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο ύποπτος έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες και πιθανώς και από έκρηξη.

tsarnaef.jpg

"Πολλαπλά τραύματα, από έκρηξη, τραύματα από σφαίρες. Εφθασε εδώ με καρδιακή ανακοπή", δήλωσε ο γιατρός του νοσοκομείου Μπεθ Ισραελ. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε από την πλευρά του: "Δεν έχουμε πληροφορίες για την ταυτότητα του ασθενούς που υπέκυψε. Πρόκειται για ενήλικο άνδρα". Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι πιθανόν να πρόκειται για τον "ύποπτο Νο.1".

E7852848F872C7B15B3F643C024759E8.jpg

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν εκρήξεις στο Watertown καθώς και ουρλιαχτά αστυνομικών που αναφέρονταν σε τοποθετημένους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top