Συνελήφθη ο ύποπτος για την επιστολή-δηλητήριο που εστάλη στον Ομπάμα

Πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνος για τις αποστολές τριών επιστολών

​Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα από το Μισισιπή, ο οποίος είναι ύποπτος για την επιστολή που εστάλη στον πρόεδρο Ομπάμα και η οποία περιείχε τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη.

Σύμφωνα με το FBI, το όνομα του υπόπτου είναι Πολ Κέβιν Κέρτις και συνελήφθη στο σπίτι του στη πόλη Κόρινθο, του Μισισιπή.

Το FBI δήλωσε: «πιστεύετα�� ότι είναι υπεύθυνος για τις αποστολές τριών επιστολών μέσω των αμερικανικών ταχυδρομείων που περιείχαν τη θανατηφόρο ρικίνη»

Οι επιστολές είχαν παραλήπτη εκτός από το Λευκό οίκο και τον αμερικανό γερουσιαστή και έναν επίσημο του τομέα δικαιοσύνης της πολιτείας του Μισισιπή.

Και οι δυο επιστολές φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου από το Μέμφις του Τενεσί και έχουν ημερομηνία αποστολής την 8η Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε το FBI η περιοχή από όπου ταχυδρομήθηκαν οι επιστολές, θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει ορισμένες γειτονικές περιοχές του βόρειου Μισισιπή, την πολιτεία από όπου προέρχεται ο γερουσιαστής Ουίκερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top