Νέα τραγωδία για Αμερική: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο του Τέξας με νεκρούς και τραυματίες

«Νιώσαμε σα να ήταν έκρηξη ισχυρής βόμβας» λένε κάτοικοι της περιοχής

Νέα τραγωδία για Αμερική: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο του Τέξας με νεκρούς και τραυματίες

Νέο «χτύπημα» δέχεται η Αμερική την ώρα που οι μνήμες από την δολοφονική τρομοκρατική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης είναι ακόμη πολύ νωπές.

Πριν από περίπου δύο ώρες σημειώθηκε πολύ ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 2 άνθρωποι και να έχουν τραυματιστεί πάνω από 100 (πολλοί εκ των οποίων σοβαρά), σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Αν και οι πληροφορίες για 70 νεκρούς από τοπικά μέσα έχουν διαψευστεί από τις αρχές, ο φόβος ότι ο αριθμός των θυμάτων θα ανεβεί πολύ είναι διάχυτος. Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για χειρότερη τραγωδία και από την επίθεση της Βοστώνης.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά, ενώ οι καταστροφές στο εργοστάσιο και γειτονικά κτίρια, μεταξύ των οποίων και γηροκομείο και σχολείο, είναι πολύ μεγάλες. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική, ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο εργοστάσιο.

«Νιώσαμε σα να ήταν έκρηξη δυνατής βόμβας» λένε κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι κυριολεκτικά σηκώθηκαν στο πόδι. Η περιοχή έχει εκκενωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top