Φρίκη: Γιατρός- χασάπης σκότωνε βρέφη σπάζοντας την σπονδυλική τους στήλη

Χρησιμοποιούσε απάνθρωπες μεθόδους έκτρωσης ακόμα και στον 8ο μήνα κύησης

Φρίκη: Γιατρός- χασάπης σκότωνε βρέφη σπάζοντας την σπονδυλική τους στήλη

Ανατριχίλα προκαλεί η δράση ενός γιατρού- χασάπη από τις ΗΠΑ, που κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη αποκεφαλίζοντας τα… όταν αυτά δεν πέθαιναν στην έκτρωση!

Η ιστορία έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ: Ο γιατρός Κέρμιτ Γκόσνελ κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε απάνθρωπες μεθόδους άμβλωσης σε γυναίκες που βρίσκονταν ακόμα και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης τους.

kk.jpg

Παρόλο που μετά τον τρίτο μήνα της κύησης δεν επιτρέπεται η έκτρωση, εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις ακόμα και όταν οι έγκυες ήταν στον… 7ο και στον 8ο μήνα!!!

Όλα γίνονταν στην κλινική «Women's Medical Society» που εδρεύει στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Παρ' όλο που κατηγορείται για τη «σφαγή» επτά ζωντανών νεογνών η αστυνομία πιστεύει πως ο Γκόσνελ έχει προβεί στη θανάτωση και πολλών άλλων παιδιών, για τα οποία δεν υπάρχουν αρχεία.

abortion-4-0318.jpg

Σοκ προκαλεί ακόμα η κατάθεση ενός πρώην υπαλλήλου, ο οποίος δήλωσε στην δίκη ότι ο γιατρός συνέθλιψε τις σπονδυλικές στήλες των ζωντανών ακόμη βρεφών με αποτέλεσμα αυτά να απονεκρώνονται αυτομάτως.

«Κάποια από τα νεογνά δεν είχαν καν σχηματισμένα μάτια ή στόμα, ενώ κατά τη θανάτωσή τους έβγαζαν φρικιαστικούς ήχους λες και επρόκειτο για μικρούς εξωγήινους», αναφέρει ο υπάλληλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top