Δείτε εδώ: Πολυεκατομμυριούχος αναζητά νύφη μέσω... αγγελίας!

Πρέπει να είναι κάτω από 40, αδύνατη και ΟΧΙ χορτοφάγος!

Δείτε εδώ: Πολυεκατομμυριούχος αναζητά νύφη μέσω... αγγελίας!

Νιώθεις ότι θα μείνεις στο… ράφι; Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να παντρευόσουν έναν… πολυεκατομμυριούχο;

Ο 69χρονος Dinshah Vimadalal από την Ινδία πριν από τρία χρόνια έχασε τη σύζυγό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και από τότε ψάχνει να βρει μια σύντροφο για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του

Μάλιστα έβαλε και αγγελία! Αγόρασε μια σελίδα στους Times της Ινδίας έναντι 17.670 ευρώ και έβαλε τίτλο: «Είναι ωραίος τύπος. Θέλεις να τον παντρευτείς

indianMIllionaireA_2526265b.jpg

Ωστόσο, η γυναίκα που θα παντρευτεί πρέπει να τηρεί κάποιες προϋ��οθέσεις. Να είναι κάτω των 40 ετών, αδύνατη, να μην έχει παιδιά και να τρώει κρέας.

«Θα πρέπει να μιλάς Αγγλικά και να έχεις τελειώσει το σχολείο. Δε με ενδιαφέρει αν έχεις ή όχι λεφτά. Θα πρέπει να είσαι περιπετειώδης και επιθυμία να ζήσεις μια συναρπαστική ζωή. Είμαι πολύ πιο μεγάλος από 40, αλλά πολύ νέος στην καρδιά. Είμαι πολύ δραστήριος και μια γυναίκα άνω των 40 θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής μου» γράφει μεταξύ άλλων στην αγγελία του.

Ο Dinshah που είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταξιδιών διαθέτει το δικό του ιδιωτικό αεροσκάφος, μια τεράστια έπαυλη στο Μεξικό, ένα πολύ μεγάλο στόλο πανάκριβων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και ψάχνει νεότερη σύντροφο γιατί, όπως λέει ο ίδιος, μια μεγαλύτερη δε θα μπορούσε να... αντέξει τον extreme τρόπο ζωής του!

Μέχρι τώρα έχει πάρει «συνέντευξη» σε πάνω από 20 πιθανές «νύφες», όμως καμία δεν τον ικανοποίησε.

«Δε με νοιάζει αν δεν έχουν ωραίο πρόσωπο. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο σώμα. Θέλω να είναι αδύνατη και όσα κορίτσια απάντησαν ήταν πολύ καλά μεν, αλλά είχαν μεγάλα οπίσθια. Δε μου αρέσει αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Ορίστε… Έχετε ακόμα ελπίδες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top