Ολάντ: Νέο σκάνδαλο κλονίζει την εικόνα του

Και ενώ η δημοτικότητά του έχει πέσει στα τάρταρα

Και ενώ η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας έχει πέσει στα τάρταρα καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση το 51% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είναι ένας "κακός πρόεδρος", νέο σκάνδαλο κλονίζει περαιτέρω την εικόνα του.

Συγκεκριμένα, μετά την υπόθεση Καϊζάκ, η Le Monde υποστηρίζει τώρα ότι ο επικεφαλής επί των οικονομικών της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ, ο Ζαν-Ζακ Οζιέρ, συμμετέχει σε δύο off shore εταιρείες στα νησιά Κέιμαν.

Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ζαν-Ζακ Οζιέρ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος οικονομικών για την προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ πέρυσι είναι μέτοχος σε δύο υπεράκτιες εταιρείες στα Κέιμαν.

Ο Οζιέρ εμπλέκεται στις off shore μέσω της εταιρείας του Eurane. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ίδιος επιβεβαίωσε την έμμεση συμμετοχή του μέσω της Eurane, τόνισε ότι δεν έχει άμεση σύνδεση αλλά ούτε και λογαριασμούς στα Κέιμαν και υπογράμμισε πως όλα έχουν γίνει νόμιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top