ΦΡΙΚΗ: Νόμιμη και με τη...βούλα η οργάνωση υπέρ της παιδεραστίας στην Ολλανδία

Σάλος για την απόφαση του εφετείου

ΦΡΙΚΗ: Νόμιμη και με τη...βούλα η οργάνωση υπέρ της παιδεραστίας στην Ολλανδία
Σίγουρα οι Ολλανδοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τελείως καθώς η οργάνωση υπέρ της παιδεραστίας Martijn, η οποία προωθούσε την «αποδοχή από την κοινωνία» των «συναινετικών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ ανηλίκων και ενηλίκων, κρίθηκε νόμιμη και με τη… βούλα.

Σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου του Άρνεμ-Λόιβαρντεν, «το έργο της οργάνωσης αντιτίθεται στη δημόσια τάξη, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινωνίας», και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να τεθεί εκτός νόμου.

Η Martijn ιδρύθηκε το 1982 και δηλώνει ότι στόχος της είναι να γίνουν αποδεκτές οι συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων. Παρά ταύτα, αντιτίθεται κατηγορηματικά σε κάθε είδους κακοποίηση ανηλίκων.

Τον περασμένο Ιούνιο η οργάνωση είχε διαλυθεί, κατόπιν σχετικής πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου του Άσεν. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Martijn, Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρτ, άσκησε έφεση κατά της απαγόρευσης και της διάλυσης της ομάδας του. οδηγώντας στη σημερινή απόφαση.

Μάλιστα το δικαστήριο πρόσθεσε πως παρόλο που η οργάνωση προωθεί τη σεξουαλική επαφή με ενηλίκων με παιδιά ως «κάτι το συνηθισμένο», η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη «διάλυση» καθότι η Martijn μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις «εξυμνεί». Παράλληλα, το εφετείο έκρινε ότι οι παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της οργάνωσης για κακοποίηση δεν μπορούν να συνδεθούν με την ίδια την Martijn, η οποία ουδέποτε διέπραξε εγκληματικές πράξεις. Τα κείμενα και οι εικόνες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης είναι νόμιμα και επιπλέον ποτέ δεν δόθηκαν «συμ��ουλές» σε κάποιον για το πώς να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά.

Από την πλευρά του ο Ουιτενμπόγκαρτ σχολίασε στο twitter. «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πεφωτισμένοι δικαστές». Και μη χειρότερα!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top