Δείτε την φάρσα που έκαναν οι Κύπριοι στη Μέρκελ!

Μπλεγμένη σε... σαδομαζοχιστικά όργια-Απίστευτη φωτογραφία

Δείτε την φάρσα που έκαναν οι Κύπριοι στη Μέρκελ!

​Μπλεγμένη σε νέο σκάνδαλο και να συμμετέχει σε σαδομαζοχιστικά όργια παρουσιάζουν την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, οι Κύπριοι και μάλιστα έφτιαξαν και την ανάλογη φωτογραφία!

merkell.jpg
Αυτή είναι η φάρσα τους στο Sigmalive για την πρωταπριλιά και σίγουρα θα προκαλέσει, αφού είναι φανερή η εμπάθεια απέναντί της.

Μάλιστα, το δημοσίευμα το αποδίδουν στην γερμανική εφημερίδα Bild και μάλιστα αναφέρουν και την ''απάντηση'' της γερμανίδας καγκελαρίου.

Διαβάστε το άρθρο με τίτλο: «Μπλεγμένη σε νέο σκάνδαλο η Μέρκελ»

«Ησυχία δεν βρίσκει τα τελευταία 24ωρα η Άγκελα Μέρκελ, αφού μετά τη γυμνή φωτογραφία της από τον καιρό που έκανε γυμνισμό, που έκανε το γύρο του κόσμου, νέο σκάνδαλο έρχεται να συνταράξει την καγκελαρία. Η σιδηρά κυρία φαίνεται να έχει ιδιαίτερα γούστα στο σεξ αφού σύμφωνα με τη γερμανική Bild η Καγκελάριος συμμετείχε σε σαδομαζοχιστικά όργια!

Η εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο γράφει ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό που απεικονίζουν την καγκελάριο με δερμάτινη αμφίεση και μαστίγιο ενώ στο όργιο φαίνεται να συμμετέχουν πέραν των τριών ατόμων.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο οι φωτογραφίες λήφθηκαν πριν 6 χρόνια την εποχή που η Καγκελάριος βρισκόταν ήδη στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες η κ. Μέρκελ εμφανίζεται να μαστιγώνει έναν από τους ερωτικούς της παρτενέρ ενώ σε όλες εμφανίζεται να έχει το πάνω χέρι.

Το σκάνδαλο φαίνεται να παίρνει διαστάσεις αφού ήδη ο Τόμας Στρομπλ μεγάλος αντίπαλός της στα εσωκομματικά των Χριστιανοδημοκρατών έχει προβεί σε δηλώσεις ζητώντας της να παραιτηθεί ώστε να αποτραπεί η πανωλεθρία του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη, τονίζοντας ότι η Γερμανία δεν μπορεί να ανεχθεί φαινόμενα τύπου Μπερλουσκόνι.

Από την πλευρά της η κ. Μέρκελ έχει αρκεστεί σε μία λιτή ανακοίνωση μέσω του εκπροσώπου της στην οποία δηλώνει ότι όλα αυτά είναι κακοήθειες και ζητάει από τον κόσμο να δείξει αυτοσυγκράτηση.»

Αναμένουμε να δούμε αν όντως απαντήσει η ίδια ή οι εκπρόσωποί της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top