Τσουγκρίζουν αυγά στο... Λευκό Οίκο!

Η οικογένεια Ομπάμα θα υποδεχτεί 35.000 Αμερικάνους

Τσουγκρίζουν αυγά στο... Λευκό Οίκο!

​Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του ετοιμάζονται να υ��οδεχτούν στο Λευκό Οίκο 35.000 Αμερικανούς για την... ετήσια παραδοσιακή αναβίωση της γιορτής των αυγών του Πάσχα.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Κυριακή, άνθρωποι από κάθε μία από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ αναμένεται να συμμετάσχουν στην ημέρα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, για οικογένειες με μικρά παιδιά, ένα γεγονός που διαρκεί περισσότερο από ένα αιώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση χρονολογείται από το 1878, όταν ο πρόεδρος Ράδερφορντ Β' Χέιγκς επέτρεψε στα παιδιά να «κυλήσουν» τα αυγά στο Λευκό Οίκο.

Η εκδήλωση ακυρώθηκε λίγες φορές από τότε, κυρίως λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου και Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με την περιγραφή της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, μεταφέρθηκε σε άλλα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον.

Η ημέρα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως αθλήματα και μαγειρική με στόχο να ενισχυθεί η εκπαίδευση των οικογενειών στην υγιεινή διατροφή και την άσκηση.

Κύριο θέμα της τελετής, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις πρόσφατες δραστηριότητες της Μισέλ Ομπάμα, θα είναι «Να είσαι υγιής, να είσαι δραστήριος, να είσαι ο εαυτός σου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top