Σάλος με τη γυμνή φωτογραφία της Μέρκελ στο διαδίκτυο!

Δείτε τη Μέρκελ (;) γυμνή, μαζί με δύο φίλες της…

Σάλος έχει ξεσπάσει με μια φωτογραφία τριών γυμνών γυναικών, η μία εκ των οποίων φέρεται να είναι η Μέρκελ, η οποία κάνει ήδη τον γύρο το διαδικτύου, μαζί με κάθε είδους σχετικά σχόλια…

Η εικονιζόμενη είναι αλήθεια ότι μοιάζει πάρα πολύ με την καγκελάριο της Γερμανίας, οπότε εάν δεν είναι η ίδια έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση «σωσία», αν και οι περισσότεροι είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για τη σημερινή καγκελάριο, σε παλαιότερες και πιο ξέγνοιαστες στιγμές.

Για να μην σας πάει πάντως το μυαλό σε τίποτε πιο «πονηρό», από τη φωτογραφία φαίνεται η Μέρκελ να κάνει γυμνισμό, σε κάποια παρ��λία (έχε γούστο να είναι στην Ελλάδα!).
Είναι αλήθεια όμως ότι στο παρελθόν είχε ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο και με μία άλλη φωτογραφία που την εμφάνιζε να χορεύει σε… τσακίρ κέφι και προφανώς μεθυσμένη, αλλά τελικά αποδείχθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι δεν επρόκειτο για την σημερινή καγκελάριο, αλλά για κάποια που της έμοιαζε εκπληκτικά. Σε αυτή την περίπτωση όμως;...

​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top