ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ: Βρέθηκε ο Μεσσίας !!!

Είναι γένους θηλυκού!

​Ο Μεσ��ίας ζει, υπάρχει, είναι δίπλα μας και είναι γένους θηλυκού!!!

Λίγο πριν το Πάσχα των Καθολικών, το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ παρομοιάζει έμμεσα την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με τον.... σωτήρα της ευρωζώνης!!!

«Μπορεί η Κριστίν Λαγκάρντ να σώσει την Ευρώπη;» Αυτό το ερώτημα θέτει το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ, στη διεθνή του έκδοση, πλέκοντας το εγκώμιο της διευθύντριας του ταμείου για τους χειρισμούς στην Κυπριακή κρίση και την ευρωζώνη!

«Αν δεν μπορεί η Κριστίν Λαγκάρντ να σώσει την Ευρώπη, τότε ποιος μπορεί;» διερωτάται το περιοδικό και με ένα τρισέλιδο άρθρο εξυμνεί τον χαρακτήρα cool της κας Λαγκάρντ και την κάνει σχεδόν να είναι πρωταθλήτρια χιούμορ!

«Ενώ η Κύπρος απειλούσε να τινάξει την παγκόσμια οικονομία στον αέρα η Λαγκάρντ διατηρούσε την ψυχραιμία της και έλεγε και μερικά αστεία» γράφει το ΤΙΜΕ και προσθέτει "επί 10 ημέρες η Κριστίν Λαγκάρντ κατάφερε είτε με χάδια, είτε με φωνές είτε με πιέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες"

Δυστυχώς για τη διευθύντρια του ΔΝΤ υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή που ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης περιέγραφε ως «άκαμπτη» της Κριστίν Λαγκάρντ και έλεγε ότι «κάθε μισή ώρα είχε και μια διαφορετική απαίτηση».

Ο Μεσίας μεταξύ άλλων... όταν αγχώνεται τρώει και ... M&Ms!!! Τελικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα!!