Απίστευτο: Γέννησε εξάδυμα με διαφορά τεσσάρων λεπτών

Τους φοράει μπλούζες με νούμερα για να τα ξεχωρίζει!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο ζει η οικογένεια Πέρκινς στο Τέξας των ΗΠΑ μετά τη γέννηση των εξάδυμων παιδιών τους.

Η Λόρεν έφερε στον κόσμο τον Μπέντζαμιν, τον Λέβι, τον Άντριου, την Άλισον, την Καρολίνα και την Λια, με καισαρική και με διαφορά... τεσσάρων λεπτών το καθένα.

Ωστόσο, η πιο μικρή, η Λία παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στο πεπτικό της σύστημα και αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο από τη γέννηση της τον Μάιο του προηγούμενου έτους. Η μικρή υποβλήθηκε σε 4 λεπτές επεμβάσεις και όλους αυτούς τους μήνες νοσηλευόταν σε ειδική μονάδα στο νοσοκομείο και τρεφόταν με ειδικό σωλήνα. Τελικά όλα πήγαν καλά και η μικρή πήγε στο σπίτι, όπου συνάντησε τα αδελφάκια της.

Η Λόρεν με τον σύζυγο της Ντέιβιντ Πέρκινς προσπαθούσαν για χρόνια να τεκνοποιήσουν. Δεν τα κατάφερναν, ώσπου κάποια στιγμή με τη βοήθεια της τεχνητής γονιμοποίησης, η τύχη τους χαμογέλασε.



«Οι γιατροί μας έδιναν κάποιες πιθανότητες να αποκτήσουμε παιδί. Αν η θεραπεία που ακολουθήσαμε λειτουργούσε τότε μας είπαν ότι είχαμε 25% πιθανότητες να κάνουμε δίδυμα. Όσο για τα εξάδυμα που τελικά αποκτήσαμε η πιθανότητες ήταν μια στις εκατό. Μετά από δύο εβδομάδες ανακαλύψαμε ότι η Λόρεν ήταν όντως έγκυος, αλλά επειδή τα επίπεδα των ορμονών της ήταν πολύ υψηλά ο γιατρός μας συνέστησε να κάνουμε υπέρηχο. Εκεί συνέβη κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο για��ρός ξεροκατάπιε και ενώ πίστευα ότι κάτι πάλι πήγε στραβά γυρνάει και μας λέει ότι η Λόρεν είχε μέσα της όχι ένα ούτε δύο, αλλά 6 έμβρυα» δήλωσε ο πατέρας.


Το φοβερό είναι πως για να τα ξεχωρίζουν μεταξύ τους, ο Ντέιβιντ και η Λόρεν έχουν αγοράσει μπλουζάκια με νούμερα. Το 1, το 2, το 3 το 4 το 5 και το 6. Απίστευτο!