ΔΕΙΤΕ το βίντεο που σαρώνει: Τον λένε Jake και...δεν μοιράζεται το φαγητό του με κανέναν!

Ούτε καν με την κοπέλα του! Μην το χάσετε!

Ο πρωταγωνιστής αυτού του βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου θα μπορούσε άνετα να είναι ο Joey από τα «Φιλαράκια», αλλά δεν είναι. Λέγεται Jake Moran και μοιάζει στον Joey, όχι βέβαια στην εμφάνιση αλλά στη συμπεριφορά. Γιατί; Επειδή ούτε αυτός μοιράζεται το φαγητό του, ούτε καν με την ίδια του την κοπέλα!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα περιστατικό που καταγράφηκε τυχαία την ώρα που εξελισσόταν ο αγώνας του ΝΒΑ μεταξύ των Pacers και των Magic, σάρωσε στο διαδίκτυο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο φίλαθλος απολαμβάνει το παγωτό του και η κοπέλα του, Arnett, του ζητάει μια κουταλιά. Πρώτη αντίδραση, αρνητική. Αυτή όμως επιμένει. Προσπαθεί με το κουταλάκι της να πάρει μια γεύση. Δεύτερη αντίδραση, και πάλι αρνητική. Στο τέλος όμως και για να γλιτώσει τη μουρμούρα, εκείνος ενδίδει στις πιέσεις και την αφήνει.

Το διάσημο ζεύγος ήταν καλεσμένο στο τηλεοπτικό show, “Good Morning America", όπου ο Jake Moran δήλωσε απλά και λακωνικά. “Δεν θέλω να μοιράζομαι το φαγητό μου με κανέναν”.

Tελικά η πεινασμένη σύντροφος του Jake, Αrnett, δικαιώθηκε καθώς μετά το αστείο περιστατικό η εταιρεία "Blue Bell" αποφάσισε να εφοδιάζει εντελώς δωρεάν τη νεαρή με παγωτό για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η κοπέλα χάρηκε και υποσχέθηκε πως εκείνη θα μοιράζεται το παγωτό της με το φίλο της, παρόλο που εκείνος δεν έχει συνήθως τις ίδιες προθέσεις με εκείνη. Αυτό θα πει μεγαλοψυχία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top