Αρχιεπίσκοπος Κύπρου:«Η εκκλησιαστική περιουσία στη διάθεση της Κύπρου για τη σωτηρία της»

«Πρέπει να πατήσουν πόδι και οι ελληνικές κυβερνήσεις»

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου:«Η εκκλησιαστική περιουσία στη διάθεση της Κύπρου για τη σωτηρία της»
«Η εκκλησιαστική περιουσία είναι στη διάθεση της Κύπρου για τη σωτηρία της», διεμήνυσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.

Παράλληλα τόνισε ότι εάν οι Ευρωπαίοι συν��χίσουν σε αυτή την αδιάλλακτη στάση τότε η Κύπρος θα πρέπει σταδιακά να αποχωρήσει από το ευρώ και να επιστρέψει στη λίρα.


Επίσης τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι εποφθαλμιούν την ΑΟΖ την Κύπρου και τόνισε ότι κάποια στιγμή και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πει όχι στην τρόικα.


Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, μάλιστα, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κύπρου είχε δηλώσει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι είναι ώρα για την προετοιμασία ομαλής εξόδου από την ευρωζώνη και πως επιτέλους, πρέπει να πατήσουν πόδι και οι ελληνικές κυβερνήσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύπριος Πρόεδρος ζήτησε στη συνάντηση τη συμβολή του Αρχιεπισκόπου προς την κατεύθυνση του Πατριάρχη Μόσχας Κύριλου ώστε να υπάρξει βοήθεια προς τη Κύπρο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top