Από εστεμμένες γίνονται πόρνες! Ελληνίδες σε ροζ ραντεβού σε Βουλγαρία και Κύπρο!

Ο τιμοκατάλογος και οι παγίδες πίσω από το εύκολο χρήμα

​Στα δίχτυα κυκλωμάτων πορνείας πέφτουν Ελληνίδες καλλονές, ανάμεσά τους πολλά μοντέλα, που από συνοδοί ανδρών σε βραδινά επαγγελματικά ραντεβού καταλήγουν σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων με κροίσους που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και 5000 ευρώ για μία βραδιά.

Ενας κόσμος όχι αγγελικά πλασμένος, καθώς δεκάδες καλλίγραμμα -ακόμη και 18χρονα- κορίτσια, μαγεμένα από τα φλας της δημοσιότητας, αφήνονται στα χέρια και τις ορέξεις "μάνατζερ", όπως συστήνονται, που τους υπόσχονται δόξα και χρήμα.

Οι κοπέλες καλούνται να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις των ανδρών ταξιδεύοντας στα νέα στέκια της VIP πορνείας. Σε "Μέκκα των ροζ κυκλωμάτων" έχουν εξελιχθεί το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και η Λάρνακα της Κύπρου και αυτό γιατί πελάτες και καλλονές βρίσκονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!

Ο τιμοκατάλογος!

Ο κανόνας λέει πως όσο πιο πολλούς τίτλους ομορφιάς και φωτογραφήσεις σε εξώφυλλά περιοδικών έχει μια κοπέλα, τόσο πιο πολλά λεφτά παίρνει! Η αμοιβή μιας εστεμμένης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4.000-5000 ευρώ τη βραδιά!

Τώρα αν απλώς πρόκειται για μια ωραία πλην κοινή θνητή κοπέλα, το «νυχτοκάματο» κυμαίνεται από 200 μέχρι 500 ευρώ , ανάλογα με τα γούστα και την όρεξη του πελάτη!!!

Όλα για το χρήμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντυπωσιακά κορίτσια μπλέκονται σε κυκλώματα χωρίς να το καταλάβουν, ενώ στην ανάπτυξη του «δικτύου» τα χεράκια τους βάζουν και Έλληνες μάνατζερ! Το ένα ραντεβού φέρνει το άλλο, η μια αμοιβή φέρνει και την επόμενη και έτσι κάπως οι κοπέλες γλυκαίνονται από τα εύκολα λεφτά, με αποτέλεσμα να ρίχνουν τα μούτρα και τα στάνταρ τους! Έτσι προκειμένου να βγάλουν περισσότερα χρήματα δέχονται να πάνε ακόμη και με άντρες μικρότερου οικονομικού βεληνεκούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top