«Έφαγε» 302 έτη φυλάκισης επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητές του!

Αυτή ήταν η ποινή που αποφασίστηκε για πρώην πρωταθλητή του καράτε

«Έφαγε» 302 έτη φυλάκισης επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητές του!

Σε 302 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Φερνάντο Τόρες Μπανέα, για την λεγόμενη «υπόθεση καράτε», τη σοβαρότερη υπόθεση παιδεραστίας που έχει ποτέ αποκαλυφθεί στην Ισπανία. Ωστόσο, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας, το ανώτερο διάστημα που μπορεί να παραμείνει στη φυλακή είναι 20 έτη.

Το δικαστήριο της Λας Πάλμας, το οποίο χαρακτήρισε τον Μπανέα «σεξουαλικό αρπακτικό», τον έκρινε ένοχο για «ένα έγκλημα κατ' εξακολούθηση, για σεξουαλική κακοποίηση άνευ προηγουμένου».

Η δικαιοσύνη επέβαλε επίσης ποινή κάθειρξης 148 ετών στη σύζυγο του Μπανέα, Μαρία Χοσέ Γκονθάλεθ, και 126 χρόνια κάθειρξη σε μια δασκάλα του καράτε, την Ιβόν Γκονθάλεθ.

«Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια υπόθεση άνευ προηγουμένου στη δικαστική ιστορία της χώρας», σημείωσε το δικαστήριο.

Ο 56χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2010, όταν τον κατήγγειλε ένας μαθητής του.

Οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais, ήταν σοκαριστικές. Ένα κορίτσι κατέθεσε ότι έχασε την παρθενιά της στα 13 της, άλλα παιδιά κατέθεσαν ότι τα υποχρέωνε να λαμβάνουν μέρος σε όργια με τρείς ή και με πέντε μαθητές ταυτόχρονα.

Οι ψυχολόγοι που εξέτασαν τον Μπανέα ανέφεραν ότι δεν είναι ψυχικά ασθενής αλλά περιέγραψαν έναν άνθρωπο «ιδιαίτερα χειριστικό, παθολογικά ναρκισσευόμενο, με υπέρμετρη αυτοεκτίμηση που τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top