Μισέλ Ομπαμα: "Προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά μας"

Έγινε εξώφυλλο στη Vogue και μίλησε για την οικογένειά της

Μισέλ Ομπαμα: "Προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά μας"

Χαμογελαστή και φορώντας ένα μακρύ πετρόλ φόρεμα η Michelle Obama φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue, το τεύχος του οποίου θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τίτλο «How the First Lady and the President are inspiring America».

Στη συνέντευξή της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μιλά κυρίως για την οικογένειά της, τον σύζυγό της Μπαράκ Ομπάμα, και τις δύο κόρες της που είναι 11 και 14 ετών. Όπως αποκαλύπτει προτεραιότητα του προέδρου των ΗΠΑ αλλά και δική της είναι οι δύο τους κόρες καθώς ο χρόνος που έχουν είναι περιορισμένος.

Και εμείς τόσα χρόνια νομίζαμε ότι προτεραιότητα του Μπαράκ είναι ολόκληρος ο λαός...αλλά τελοσπάντων!

«Προτεραιότητά μας είναι να είναι καλά η οικογένειά μας. Ξέρετε, έχουμε μικρά παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα» ανέφερε και πρόσθεσε:"Η πίεση της θέσης του προέδρου του ΗΠΑ είναι μεγάλη. Έτσι ακόμα και ένα λεπτό χρόνο να έχουμε, θέλουμε να το αφιερώσουμε αποκλειστικά στα παιδιά μας».

Όπως τόνισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, «το 90% των συζητήσεών μας αφορά τα κορίτσια μας. Συζητάμε ακόμα ποιος φίλος τους έχει πάρτι και τι δώρο του πήραν» δήλωσε.

Επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ μεγάλωσε χωρίς πατέρα και ξέρει πόσο άσχημο είναι, κατέληξε πως ούτε ο Μπαράκ ούτε η ίδια θέλουν να χάνουν στιγμές από τη ζωή των παιδιών τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top