Σοκάρει ο κληρονόμος της Max Factor: Έδινε ουσίες στις γυναίκες πριν τις βιάσει

124 χρόνια φυλάκιση για περίπου... 86 εγκληματικές πράξεις

Σοκάρει ο κληρονόμος της Max Factor: Έδινε ουσίες στις γυναίκες πριν τις βιάσει

Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις για τον κληρονόμο του κολοσσού καλλυντικών, Max Factor, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε την Τρίτη, καταδικάστηκε σε 124 χρόνια φυλάκιση για τρεις βιασμούς, ενώ έχει κατηγορηθεί συνολικά για περίπου 86 εγκληματικές πράξεις!

8632251_448x252.jpg

Όπως διαπιστώθηκε, ο Άντριου Λούστερ είχε δώσει ουσίες στις γυναίκες, που τον κατηγόρησαν για βιασμό και δεν είχαν τις αισθήσεις τους, όταν συνευρίσκονταν μαζί του ερωτικά.

Οι δικοί του άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν ως «μεγάλο παιδί», επειδή ποτέ δεν κουράστηκε να βγάλει ούτε ένα ευρώ από τα... 30 εκατ. δολάρια που έχει στην περιουσία του, αλλά από την ημέρα που γεννήθηκε απολάμβανε τα «έτοιμα» πλούτη και την πολυτέλεια.

Ωστόσο, μόνο… παιδικά δεν είναι τα καμώματά του, αφού κατηγορείται για βιασμούς, χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και συνουσίες χωρίς την βούληση των συντρόφων του.

Χθες δεν ήταν η πρώτη δίκη για τον Λούστερ. Ο χρυσός κληρονόμος είχε καταδικαστεί ξανά το 2003 ερήμην του, καθώς όταν έμαθε ότι θα δικαστεί το έσκασε στο Μεξικό, όπου ζούσε «ζωή και κότα» γεμάτη πάρτι και διασκέδαση.

Μετά από καταγγελίες τον συνέλαβαν ξανά και τον μετέφεραν πίσω στην πατρίδα του. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στο δικαστήριο για εκείνη την περίοδο είπε πώς οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν να φύγει, γιατί το σύστημα Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είναι… διεφθαρμένο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top