Γλίτωσε από καρχαρία αλλά τον «έφαγε» το... YouTube!

Απόλυση μετά από διακοπές στην Αυστραλία

Η γενναιότητα ενός Βρετανού που τόλμησε να τα βάλει με καρχαρία σε παραλία της Αυστραλίας, μάλλον δεν εκτιμήθηκε από το αφεντικό του, που τον απέλυσε!

Ο λόγος; Εκείνη την περίοδο, ο "ήρωας" είχε πάρει άδεια για λόγους ασθενείας, υποστηρίζοντας ότι έπασχε από υπερκόπωση.

Σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ο 62χρονος Paul Marshallsea, διακρίνεται να αρπάζει από την ουρά έναν καρχαρία μήκους 1,8 μέτρων για να προστατεύσει τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία, κοντά στο Μπρισμπέιν. Στη συνέχεια, ο Marshallsea κατάφερε να απομακρύνει τον καρχαρία από την ακτή.

Όταν επέστρεψε στο Μέρτιρ Τάιντφιλ, της Βρετανίας, ο Paul και η 56χρονη σύζυγός του Wendy -που επίσης είχε αναρρωτική άδεια- ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη! Η φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των παιδιών, όπου εργάζονταν, τους απέλυσε!

Ο 62χρονος σήμερα δήλωσε: «Αν δεν είχα σώσει τα παιδιά στην παραλία εκείνη την ημέρα, η γυναίκα μου κι εγώ θα είχαμε ακόμη τις δουλειές μας. Θα φανταζόταν κανείς ότι, αφού επρόκειτο για οργάνωση προστασίας των παιδιών, θα μου έλεγαν μπράβο. Πού θα βρω δουλειά τώρα;» είπε στην ουαλική ιστοσελίδα WalesOnline, εμφανώς απογοητευμένος.

Η επιστολή του εργοδότη αιτιολογεί την απόφαση της απόλυσης, αναφέροντας: «Μολονότι δεν ήσασταν σε θέση να εργαστείτε, ήσασταν αρκετά καλά για να πάτε στην Αυστραλία, σύμφωνα με ένα πρόσφατο βίντεο» και υπογραμμίζει ότι πλέον «έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του» και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τον απολύσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top