Απίστευτο: Καθυστέρησαν πτήση προκειμένου επιβάτης να δει τη μητέρα του για τελευταία φορά

Κάντε κλικ και διαβάστε την συγκινητική ιστορία!

Απίστευτο: Καθυστέρησαν πτήση προκειμένου επιβάτης να δει τη μητέρα του για τελευταία φορά

Η συγκεκριμένη συγκινητική ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας θα μπορούσε άνετα να είναι βγαλμένη από κάποια κινηματογραφική ταινία...

Η αμερικανική εταιρία, United Airlines, καθυστέρησε προγραμματισμένη πτήση της για να μπορέσει ένας επιβάτης της να δει για τελευταία φορά τη μητέρα του που ξεψυχούσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο Kerry Drake από το San Francisco, δέχτηκε κλήση από τον αδερφό του ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η άρρωστη μητέρα τους χειροτέρευε όλο και περισσότερο και επρόκειτο να πεθάνει.

Ο Drake για να προλάβει να τη συναντήσει για τελευταία φορά θα έπρεπε να αλλάξει πτήση στο Houston προκειμένου να φτάσει στο Lubbock του Τέξας. Όμως, ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του.

«Γνώριζα ότι ανάμεσα στις δύο πτήσεις υπήρχε διαφορά 40 λεπτών, μια πιθανή καθυστέρηση της πρώτης πτήσης θα μπορούσε να μου στερήσει την ευκαιρία να δω τη μητέρα μου για τελευταία φορά», ανέφερε ο ίδιος. Αυτό που φοβόταν τελικά έγινε. Η πρώτη πτήση από το San Francisco, είχε τελικά καθυστέρηση 1,5 ώρας.

Όταν ο Drake συνειδητοποίησε ότι θα έχανε την ανταπόκριση και δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του ξέσπασε σε λυγμούς. Τότε κάποιοι από τους επιβάτες ενημέρωσαν τον πιλότο για τι ακριβώς συνέβη.

Το αεροπλάνο της ανταπόκρισης, ήταν έτοιμο να απογειωθεί λίγα μόλις λεπτά μετά την προσγείωση του Drake καθώς όλοι οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί σε αυτό.

«Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο, άρχισα να τρέχω προς την πύλη της United Airlines. Μόλις με είδε η υπάλληλος μου είπε. "Κύριε Drake, εσείς είστε; Σας περιμέναμε!" και αμέσως μου άνοιξε για να περάσω χωρίς να μου κάνει τον σχετικό έλεγχο».

Ο πιλότος κατάφερε να καθυστερήσει την απογείωση, με αποτέλεσμα ο Drake να προλάβει να πει «αντίο» στην μητέρα του η οποία πέθανε ακριβώς την επόμενη μέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top