Σοκαριστικό: 8χρονος παντρεύτηκε... 61χρονη

Φωτογραφίες από την τελετή του γάμου προκαλούν αναστάτωση

Σοκαριστικό: 8χρονος παντρεύτηκε... 61χρονη

Θλίψη και αναστάτωση προκαλούν οι φωτογραφίες του 8χρον��υ Sanele Masilela από την Ν. Αφρική, που ντύθηκε γαμπρός και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα σε μια… 61χρονη γυναίκα!

boy2.jpg

Ο 8χρονος είναι το τελευταίο παιδί από τα πέντε μιας οικογένειας και παντρεύτηκε την Helen Shabangu, επειδή... του το είπε το πνεύμα του νεκρού παππού του! Η Helen είναι παντρεμένη με έναν ακόμα άντρα, της ηλικίας της και έχει πέντε παιδιά, εκ των οποίων το μικρότερο είναι κατά 20 χρόνια μεγαλύτερο από τον νυν άντρα της! Ο πρώτος της άντρας δήλωσε πώς αυτός και τα παιδιά του είναι πολύ χαρούμενοι για την εξέλιξη αυτή!

boy3.jpg

Στην τελετή του γάμου τους παρευρέθηκαν περίπου 100 άτομα, ενώ μετά τον γάμο το ζευγάρι αντάλλαξε και ένα τρυφερό φιλί κάνοντας τους πάντες να παγώσουν. Ο γάμος του ζευγαριού δεν έχει νομική ισχύ, παρά μόνο πνευματική και όπως λένε οι συγγενείς του μικρού το γεγονός θα έκανε πολύ χαρούμενο τον πρόγονο του, για αυτό και το επέτρεψαν να συμβεί.

boy_h_633_451.jpg

Οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν πώς ο Sanele αγαπάει πολύ την 61χρονη Helen και δεν θα μπορούσε να παντρευτεί κάποια άλλη. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, όταν μεγαλώσει θα παντρευτεί κάποια κοπέλα της ηλικίας του. Πάντως, προς το παρόν δηλώνει πολύ ευτυχισμένος με την απόφαση του να παντρευτεί την Helen, ενώ όπως λέει δεν θα παρατήσει το σχολείο τώρα που παντρεύτηκε. Θα διαβάσει σκληρά, για να προκόψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top