Όμορφη, μορφωμένη, δραστήρια και... style icon η δεύτερη σύζυγος του Εμίρη του Κατάρ

Είναι παντρεμένη μαζί του από το 1977 και έχουν αποκτήσει 7 παιδιά!

Όμορφη, μορφωμένη, δραστήρια και... style icon η δεύτερη σύζυγος του Εμίρη του Κατάρ

Λένε πως πίσω από έναν ισχυρό άνδρα κρύβεται μια σημαντική γυναίκα. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Σειχά Μοζά, της δεύτερης συζύγου του Εμίρη του Κατάρ, η οποία είναι παντρεμένη μαζί του από το 1977. Μαζί έχουν αποκτήσει τα 7 από τα 28 παιδιά του. Η Σεϊχά, όμως, κατάφερε να επισκιάσει τις άλλες δύο του γυναίκες και να γίνει σύμβολο του Εμιράτου στον έξω κόσμο.

katar-emiris_0.jpg


Η 50χρονη Σειχά είναι όμορφη, μορφωμένη με πτυχίο κοινωνιολογίας, αλλά και ιδιαίτερα δραστήρια. Είναι η μόνη από τις συζύγους του πάμπλουτου Εμίρη που τον συνοδεύει στα ταξίδια του αλλά και στις συναντήσεις του με τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου. Χωρίς να αρνείται τη μουσουλμανική της ταυτότητα δεν κρύβει την αγάπη της για τα στοιχεία της δύσης, όπως η μόδα. Η φινέτσα και το ιδιαίτερα κομψό στυλ της την έχουν αναδείξει σε πρότυπο κομψότητας που κατάφερε να κάνει μόδα τα τυρμπάν.

assets_LARGE_t_420_54163607_type11885.jpg

Τα λαμπερά κοσμήματα, οι μακριές τουαλέτες, οι γούνες αλλά και τα φαρδιά παντελόνια, είναι οι μεγάλες της αδυναμίες, ενώ η ίδια αποτελεί style icon. Μάλιστα, το 2011 ήτα δεύτερη στη λίστα του Vanity Fair με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του κόσμου.


emiris3 (1).jpg

Ο Εμίρης του Κατάρ της έχει τρελή αδυναμία και αυτό αποδεικνύεται από τα δώρα που της κάνει τα οποία θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Πιο πρόσφατο η Οξιά, ένα από τα πανέμορφα νησάκια του Ιουνίου για το οποίο έδωσε, σύμφωνα με φήμες, το αστρονομικό ποσό των 5,6 εκ. ευρώ.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την "Μεσημεριανή Μελέτη"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top