Υπόθεση Pistorius: Διαψεύδει η οικογένεια της Reeva Steenkamp ότι ήταν έγκυος

"Ο ιατροδικαστής θα το είχε δει κατά τη διάρκεια της νεκροψίας"

Υπόθεση Pistorius: Διαψεύδει η οικογένεια της Reeva Steenkamp ότι ήταν έγκυος
Νέα τροπή παίρνει υπόθεση σχετικά με την εγκυμοσύνη της Reeva Steenkamp καθώς η οικογένεια διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν το διάσημο μοντέλο να κυοφορούσε το παιδί του συντρόφου της και δολοφόνου της, Oscar Pistorius.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Reeva ανακοίνωσε στον αθλητή τα νέα της εγκυμοσύνης της, λίγο πριν πεθάνει. Όπως αναφέρουν αυτό ήταν που εξόργισε τον διάσημο Παραολυμπιονίκη, ο οποίος θεώρησε ότι το παιδί που θα έφερνε στον κόσμο η Reeva δε θα ήταν δικό του, αλλά κάποιας παράλληλης σχέσης που είχε το μοντέλο.

Ο θείος του άτυχου μοντέλου και εκπρόσωπος της οικογένειας, Mike Steenkamp, με δηλώσεις του σήμερα και διέψευσε τα δημοσιεύματα, λέγοντας πως αν ίσχυε κάτι τέτοιο η μητέρα της, June, θα το γνώριζε.

«Ο ιατροδικαστής θα είχε δει αν η Reeva ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια της νεκροψίας και από αυτή τη διαδικασία δεν έγινε γνωστό κάτι τέτοιο. Μάλλον είναι μια είδηση που προέρχεται από το άλλο στρατόπεδο, αυτό που προσπαθεί να κερδίσει συμπάθεια στο πρόσωπο του Oscar», δήλωσε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top