Σπάνια επίθεση: Λευκός καρχαρίας... έφαγε λουόμενο

Αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν οι αρχές για να πάρουν το άψυχο σώμα

Σπάνια επίθεση: Λευκός καρχαρίας... έφαγε λουόμενο

Μια α��ό τις πιο σπάνιες επιθέσεις λευκού καρχαρία σημειώθηκε στην Νέα Ζηλανδία, όπου ένας άντρας βρήκε τραγικό θάνατο στα σαγόνια του.

Οι ναυαγοσώστες δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να ανοίξουν πυρ για να αποσπάσουν το άψυχο σώμα του θύματος.

article-0-1851C2DA000005DC-665_634x423.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας δέχτηκε επίθεση στην παραλία Μουριουάι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Όκλαντ, μία από τις πολλές παραλίες στη δυτική ακτή της χώρας που προτιμούν οι σέρφερ.

Ο καρχαρίας ήταν ο «μεγάλος λευκός» με το μήκος του να φτάνει στα τέσσερα μέτρα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ελικόπτερο της αστυνομίας άνοιξε πυρ κατά του καρχαρία.

article-2285192-18526F00000005DC-501_306x423.jpg

«Είδαμε το πτερύγιο του καρχαρία και το επόμενο λεπτό...μπουμ, έγινε η επίθεση. Το νερό γέμισε με αίμα», είπε μια αυτόπτης μάρτυρας. «Πυροβόλησαν έξι ή επτά φορές τον καρχαρία, τρεις από το ελικόπτερο της αστυνομίας και μερικές από το ναυαγοσωστικό. Δεν ξέρω αν σκότωσαν τον καρχαρία ή όχι», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας εθελοντών ναυαγοσωστών δήλωσε ότι εντοπίστηκαν «ένας ή δύο» καρχαρίες, αλλά κανένας δεν εθεάθη από τη στιγμή που το πτώμα του άνδρα ανασύρθηκε από το νερό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top