Σοκαριστικό: Έδωσαν στον μικρό Σταύρο κρέμα με γυαλιά και φάρμακα

Συνελήφθη συγγενικό πρόσωπο για την απαγωγή του 18 μηνών βρέφους

Σοκαριστικό: Έδωσαν στον μικρό Σταύρο κρέμα με γυαλιά και φάρμακα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον μικρό Σταύρο, ενός μωρού μόλις 18 μηνών, το οποίο απήγαγαν από την βεράντα του σπιτιού των παππούδων του στον Ύψωνα της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα οδηγήθηκε ενώπιων δικαστηρίου μία γυναίκα- συγγενικό πρόσωπο του μικρού Σταύρου η οποία ενδέχεται να έχει σχέση με την απαγωγή.

Οι υποψίες στράφηκαν επάνω της για δύο συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον από την κατάθεση που έδωσε ο πατέρας του μωρού στην αστυνομία την Τετάρτη και ανέφερε τις υποψίες του για τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Δεύτερον, από τα δείγματα DNA που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο της 34χρονης γυναίκας τα οποία φαίνεται πως την συνδέουν με την απαγωγή του παιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το DNA δεύτερου ανθρώπου, δείχνοντας ότι η γυναίκα πιθανότατα είχε και συνεργό. Το δεύτερο πρόσωπο καταζητείται από την αστυνομία.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, την ημέρα της απαγωγής το παιδάκι έπαιζε και ξαφνικά… εξαφανίστηκε, ενώ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, την ίδια στιγμή ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο εγκατέλειπε με πολύ μεγάλη ταχύτητα το σημείο.

Βρέθηκαν στην κρέμα του μωρού λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί το γεγονός ότι τον περασμένο Νοέμβριο και ενώ το βρέφος βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του, μεταφέρθηκε σε κομματώδη κατάσταση στο Μακάριο Νοσοκομείο, καθώς έφαγε κρέμα που περιείχε λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά.

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ανακριτή, υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο για εγκεφαλίτιδα, ωστόσο κάτι τέτοιο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Την επόμενη ημέρα, ο πατέρας του παιδιού δοκίμασε την κρέμα και διαπιστώθηκε παράξενη γεύση και έτσι η κρέμα παραδόθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία για έρευνα. Την ίδια διαπίστωση έκανε και η γιαγιά του μικρού Σταύρου, όταν μετά από μέρες, δοκίμασε την κρέμα του μικρού η οποία πάλι, κατά την ίδια, είχε παράξενη γεύση. Και σε αυτή την περίπτωση η κρέμα παραδόθηκε για έλεγχο και διαπιστώθηκε πως και σε αυτή υπήρχαν διάφορα φάρμακα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για διαπιστώσει αν το ανατριχιαστικό αυτό περιστατικό συνδέεται με το συγγενικό πρόσωπο του μικρού Σταύρου.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top