Απίστευτο: Πατέρας πέρασε τρεις νύχτες στην κορυφή γερανού για να δει το παιδί του

Είχε να τον συναντήσει δύο χρόνια!

Απίστευτο: Πατέρας πέρασε τρεις νύχτες στην κορυφή γερανού για να δει το παιδί του

Σκαρφαλωμένος σε έναν γερανό σε εγκαταλελειμμένο ναυπηγείο στο λιμάνι της Νάντης στη Γαλλία έμεινε για τρεις νύχτες ένας άνδρας ο οποίος έχει χωρίσει με τη σύζυγό του.

Με αυτόν τον τρόπο ο 42χρονος Serge Charnay ήθελε να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν του επέτρεπαν να επισκέπτεται το παιδί του!!!

serge3.jpg

Όπως υποστηρίζει ο άνεργος πετέρας έχει να δει τον γιο του δύο χρόνια, καθώς καταδικάστηκε για αρπαγή ανηλίκου. Ο 42χρονος τότε είχε πάρει μαζί του τον γιο του για δύο μήνες χωρίς την συγκατάθεση της μητέρας. «Ο Μπενουά, δύο χρόνια χωρίς πατέρα», ανέφερε σε πανό πάνω στον γερανό.

Ο Σαρνέ, στον οποίο η αστυνομία παρείχε νερό και τροφή τις ημέρες που βρίσκόταν πάνω στον γερανό, έχει γράψει στην κορυφή του το σύνθημα «σώστε τα παιδιά από την δικαιοσύνη» και έχει σχεδιάσει μια καρδιά.

Σήμερα ο 42χρονος πατέρας δήλωσε ότι θέλει «να επικοινωνήσει» με τον δικηγόρο του, «να εξετάσει τις προτάσεις» που του έγιναν, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει εμπιστοσύνη «στη λειτουργία του δικαστικού συστήματος και στους δικαστές» και πρόσθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει καθόλου» που πήρα μαζί μου τον γιο μου «πέρυσι για δύο μήνες στην Αρντές, γιατί στην αντίθετη περίπτωση δεν θα τον είχα δει».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top