Μέρα-σταθμός για την Κύπρο! Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή του νέου Προέδρου

Οι ψηφοφόροι και τα φαβορί των εκλογών!

Μέρα-σταθμός για την Κύπρο!  Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή του νέου Προέδρου

Ιστορική μέρα η σημερινή για την Μεγαλόνησο, καθώς οι Κύπριοι προσέρχονται στις κάλπες στις ελεύθερες περιοχές της χώρας για την εκλογή του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. .Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18:00 και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν έως τις 20:30 (γύρω στις 18.30 τα πρώτα αποτελέσματα από τα μικρότερα εκλογικά κέντρα).

Συνολικά 545.491 Κύπριοι καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες της Κύπρου και τους εξωτερικού (14.441 θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε ένα από τα 40 κέντρα του εξωτερικού) για να αναδείξουν έναν εκ των υποψηφίων στην ηγεσία της χώρας.

Όπως γράψαμε και χθες στο star.gr, υποψήφιοι Πρόεδροι είναι οι Νίκος Αναστασιάδης, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, Γεώργιος Χαραλάμπους, Λάκης Ιωάννου, Μακαρία Άντρη Στυλιανού, Λουκάς Σταύρου, Σόλων Γρηγορίου, Ανδρέας Ευστρατίου και Κώστας (Ούτοπος) Κυριάκου.

Σύμφωνα πάντως με τις δημοσκοπήσεις βασικοί διεκδικητές της προεδρίας είναι οι τρεις πρώτοι με τον Νίκο Αναστασιάδη να έχει προβάδισμα.

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top