Τραγικό: 24χρονη αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο σύζυγο και τον εραστή

Τους έστειλε μήνυμα στο κινητο «πάω να πεθάνω, συγγνώμη»

Τραγικό: 24χρονη αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο σύζυγο και τον εραστή

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 24χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος! Η Tammy Paterson κρεμάστηκε με το παντελόνι στο δωμάτιο της. Όχι, δεν είχε οικονομικά προβλήματα, ούτε… ψυχολογικά! Καλά, για το δεύτερο δεν παίρνουμε και όρκο!

Η άτυχη κοπέλα δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο σύζυγό και τον εραστή της. Έτσι, αφού έστειλε και στους δύο το ίδιο μήνυμα στο κινητό, που έλεγε «πάω να πεθάνω, συγγνώμη», αυτοκτόνησε.
tammy6.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tammy είχε γνωρίσει το σύζυγό της Ian Paterson στο εργοστάσιο που δούλευε και αμέσως ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μία κόρη. Η 24χρονη ενώ ήταν παντρεμένη ξεκίνησε σπουδές στο κολέγιο Deeside στη βόρεια Ουαλία. Σύμφωνα με το σύζυγό της Ian οι δύο τους βρίσκονταν σε διάσταση από τον περασμένο Μάιο, αν και είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να κρατήσουν το γάμο τους ζωντανό.

tammy3.jpg
Τα «βάσανα» της άρχισαν κατά τη διάρκεια των σπουδών της, όταν η Tammy ερωτεύτηκε τον 36χρονο καθηγητή της John Lewis και έκανε σχέση μαζί του. «Στην αρχή δεν ήξερα ότι ήταν παντρεμένη με παιδί. Μου εμπιστεύτηκε τα προβλήματα της. Ένιωθε ότι μπορούσε να με εμπιστευτεί» είπε στο δικαστήριο ο Lewis.

tammy2.jpg

«Είχα πιστέψει ότι είχε εγκαταλείψει το σύζυγό της. Την αγαπούσα και ήθελα να είμαι μαζί της» τόνισε.

Λίγο καιρό μετά, η Tammy του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και ότι ήθελε να κρατήσει το παιδί. Στη συνέχεια, όμως, άλλαξε γνώμη και υποστήριξε ότι ήθελε να κάνει έκτρωση. Ο Lewis είπε ότι ήθελε να την στηρίξει στην απόφασή της. «Ελπίζαμε σε ένα κοινό μέλλον» είπε ο 36χρονος.

tammy5.jpg


Ο σύζυγος της Tammy δεν είχε ιδέα για τη σχέση της, ενώ εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από τον εραστή της. Την ημέρα που είχε προγραμματίσει να κάνει την έκτρωση η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ποτέ στην κλινική. Τότε οι δύο άντρες έλαβαν το επίμαχο μήνυμα στο οποίο η 24χρονη δήλωνε την πρόθεσή της να πεθάνει. Ο εραστής της βρήκε το πτώμα της στο σπίτι της στην Ουαλία. Τραγικό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top