Με ένα κλικ «νοίκιασε» έναν «συγγραφέα φάντασμα»!

Βάλε κάποιον να σου γράψει βιβλίο, δοκίμιο ή ακόμα και εργασία!

Με ένα κλικ «νοίκιασε» έναν «συγγραφέα φάντασμα»!
Θέλεις να γράψεις ένα βιβλίο ή δοκίμιο; Είσαι φοιτητής και θέλεις να κάνεις μια εργασία αλλά δεν το«χεις» στο γράψιμο; Ε τότε νοίκιασε έναν «αόρατο συγγραφέα» με ένα μόνο κλικ!!!

Ναι, καλά διάβασες! Δεν σε γελούν τα μάτια σου! Οι «αόρατοι συγγραφείς» ή αλλιώς «κατά παραγγελία γραφιάδες», γνωρίζουν μεγάλη επιτυχ��α στην Ινδία οι υπηρεσίες των οποίων εκτιμώνται δεόντως από τους αγγλόφωνους ανά τον κόσμο.

Για να γίνει κάποιος «αόρατος συγγραφέας» πέρα από την καλή γνώση της γλώσσας, απαραίτητος είναι και ένας υπολογιστής με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου αλλά και πολύ ταλέντο.

Ο πελάτης δίνει στον συγγραφέα που προσλαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία και στην συνέχεια αναλαμβάνει η πένα του επαγγελματία γραφιά.

Ένα site στο οποίο μπορεί κανείς να βρει «κατά παραγγελία γραφιάδες» είναι το write4me που ιδρύθηκε το 2005 από τον Pinaki Ghosh στην Καλκούτα.

Η εταιρεία αυτή απασχολεί περίπου 15 μισθωτούς συγγραφείς και εξήντα ανεξάρτητους που γράφουν περίπου 40 βιβλία τον μήνα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top