Αυτή είναι η Ρεγγίνα που έλαβε γράμμα μετά από 23 χρόνια περιπέτειας

Έριξε μπουκάλι με γράμμα στη θάλασσα το 1990 και το παρέλαβε Κεφαλλονίτης φέτος

Αυ��ή είναι η Ρεγγίνα που έλαβε γράμμα μετά από 23 χρόνια περιπέτειας

Θυμάστε την συγκλονιστική ιστορία –που σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό-, όπου ένας άνδρας από την Κεφαλλονιά βρήκε ξεβρασμένο από τα κύματα ένα μπουκάλι με ένα γράμμα που χρονολογείται από το 1990;;;;

Ε!!!! Βρέθηκε η κυρία Ρεγγίνα Εξιους η οποία το 1990 σε κρουαζιέρα που έκανε ανοικτά της Κρήτης προς την Βόρειο Αφρική πέταξε το συγκεκριμένο μπουκάλι στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, πήρε ένα μπουκάλι κρασί, έβαλε την κάρτα του πλοίου μέσα και έγραψε «Αν βρεις το μήνυμά μου απάντησέ μου». Το μπουκάλι ταξίδεψε στην Μεσόγειο 23 χρόνια και κατέληξε σήμερα στην παραλία της Σκάλας!

assets_LARGE_t_420_54161283_type12128.jpg

Αποστολέας και παραλήπτης επικοινώνησαν χθες για πρώτη φορά μέσω skype, αντάλλαξαν φωτογραφίες και ετοιμάζουν μια πανηγυρική συνάντηση στο νησί το καλοκαίρι.

Η αδελφή της Ρεγγίνας, η Πατρίτσια Εξιους, ήταν η πρώτη που πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον κ. Μικελάτο. «Μου έστειλε αίτημα για να γίνουμε φίλοι στο Facebook», διηγείται ο ίδιος. «Μου είπε ότι την Πρωτοχρονιά του 1990 βρίσκονταν οικογενειακώς στην κρουαζιέρα, κατά την οποία η 16χρονη τότε Ρεγγίνα μέσα στο χαρούμενο κλίμα πέταξε το μπουκάλι στη θάλασσα.

Η Ρεγγίνα έχει πλέον παντρευτεί, είναι μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων ένα είναι βρέφος και ενώ ζει στο Ντόρτμουντ, έχει αλλάξει διεύθυνση. Στη διεύθυνση του γράμματος ζει μόνο η Πατρίτσια με τον πατέρα της».

assets_LARGE_t_420_54161284_type12128.jpg

Όταν οι δημοσιογράφοι του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων κατόρθωσαν να εντοπίσουν τη Ρεγγίνα, η πρώτη της κουβέντα ήταν: «Σας περίμενα! Εγώ είμαι αυτή που έστειλε το γράμμα!», συνεχίζει ο κ. Μικελάτος.

250113051741_1258.jpg

«Η μεταξύ μας συζήτηση μεταδόθηκε από το RTL, το οποίο την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στο νησί για ρεπορτάζ. Η Ρεγγίνα είχε ατέλειωτο ενθουσιασμό. Και η ίδια αλλά και ο εφοριακός σύζυγός της, ο Ντιρκ Τίντερ με τον οποίο επικοινώνησα επίσης. Όταν μάλιστα τους είπα ότι τους περιμένω και έχω τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσω το καλοκαίρι στο νησί, έκανε σαν τρελή»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top