Έξαλλος με τη φάρσα ο πρωθυπουργός της Σερβίας!

Μάλλον δεν γέλασε καθόλου

Έξαλλος με τη φάρσα ο πρωθυπουργός της Σερβίας!

Μια χοντροκομμένη, θα λέγαμε, φάρσα κατέληξε σε μείζον πολιτικό θέμα στη Σερβία μετά το χουνέρι που έπαθε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Ιβιτσα Ντάσιτς, από τη δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη χωρίς …εσώρουχο!!!

Η δημοσιογράφος στη σατυρική εκπομπή «Αδύνατη αποστολή» σκέφτηκε να υποδυθεί την Sharon Stone στο Βασικό Ένστικτο και όλο σταύρωνε τα πόδια της με το γνωστό προκλητικό τρόπο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πρωθυπουργού…!

Όμως αλλιώς το περίμεναν οι υπεύθυνοι της εκπομπής κι αλλιώς τους ήρθε!

Το ανεξάρτητο συνδικάτο των δημοσιογράφων καταδίκασε τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν το ρόλο των ΜΜΕ και είναι αντίθετες με τους κανόνες της δημοσιο��ραφικής δεοντολογίας.

Όπως φαίνεται τη νύφη θα πληρώσει σε πρώτη φάση το επιτελείο του πρωθυπουργού, καθώς ο Ντάσιτς διέταξε έρευνα και θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε εκείνους που επέτρεψαν τη συμμετοχή του σε σατιρική εκπομπή.

Μάλιστα, ο σύμβουλός του για θέματα ασφάλειας , Ίβιτσα Τόντσεβ δήλωσε ότι «θα αναζητηθούν ευθύνες για παράλειψη καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα το διασυρμό ολόκληρης της Σερβίας και όχι μόνο του πρωθυπουργού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top