Απίστευτο: Γηροκομείο κανόνιζε επισκέψεις ιερόδουλων για τους ηλικιωμέν��υς

Ο λόγος; Για να μην "χουφτώνουν" το προσωπικό!

«��τακτοι» αποδείχθηκαν κάποιοι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο Chaseley στο Sussex, οι οποίοι έφταναν μάλιστα στο σημείο να «χουφτώνουν» το προσωπικό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ίδιο το γηροκομείο το οποίο βρήκε αμέσως λύση προκειμένου να σταματήσουν τους υπερήλικους ασθενείς τους από αυτή την πράξη! Τι έκαναν; Έβαλαν στο πρόγραμμα επισκέψεις ιερόδουλων! «Προχωρημένο» ΚΑΠΗ, όχι αστεία!

«Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να τις ικανοποιούμε. Προσλάβαμε ένα ανεξάρτητο σύμβουλο ο οποίος κανόνιζε τα πάντα. Οι ασθενείς πλήρωναν μόνοι τους τις επισκέψεις. Εμείς απλά διαμορφώναμε κατάλληλα ένα δωμάτιο και τους το παρείχαμε», δήλωσε η διευθύντρια του γηροκομείου.


Tα βρετανικά media χαρακτήρισαν το γεγονός αυτό ως σκάνδαλο της «κόκκινης κάλτσας», αφού κάθε φορά που χρησιμοποιούσε κάποιος το «κόκκινο» δωμάτιο έμπαινε μια κάλτσα στο πόμολο της πόρτας. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως κάθε 15 λεπτά ένα μέλος του προσωπικού χτυπάει την πόρτα για να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς!!!


«Οι ιερόδουλες επιτρέπεται από το νόμο να ανακουφίζουν σεξουαλικά τους ανθρώπους. Ενώ εμείς όχι. Οπότε, αν κάποιος μας το ζητήσει, του κανονίζουμε μια ''ειδική επίσκεψη''. Κάτι που είναι προτιμότερο από ένα ασθενή που επιμένει να χουφτώνει το προσωπικό» υποστηρίζει η διευθύντρια.

Το σκάνδαλο φυσικά βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα!ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top