Φονικό παιχνίδι με «50 αποχρώσεις του γκρι»:Σκότωσε τη σύντροφό του ενώ έκαναν σεξ

Την είχε δέσει στο κρεβάτι με νάιλον και προφυλακτικά

Φονικό παιχνίδι με «50 αποχρώσεις του γκρι»:Σκότωσε τη σύντροφό του ενώ έκαναν σεξ

Οι «50 αποχρώσεις του γκρι», το βιβλίο που έγινε παγκόσμιο best seller έχει επηρεάσει πολύ κόσμο… Άλλο ένα ζευγάρι μιμήθηκε τους ήρωες της συγγραφέως Ε.L James κατά τη διάρκεια του «σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού», όμως η κατάληξη αυτή τη φορά ήταν τραγική!

Ο 31χρονος άνδρας από τη Σουηδία , σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτύπησε τη Γερμανίδα σύντροφό του 123 φορές με ένα ξύλινο χάρακα, ενώ την είχε δέσει στο κρεβάτι με νάιλον και προφυλακτικά.

Όμως διαπίστωσε κάποια στιγμή πως η σύντροφός του είχε σταματήσει να αναπνέει. Τότε κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση και προσπάθησε να την σώσει με τεχνητή αναπνοή, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του το ασθενοφόρο.

Όπως έγινε γνωστό, από τους γιατρούς η αιτία θανάτου της ήταν τα σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα που είχε υποστεί, λόγω της έλλειψης οξυγόνωσης του εγκεφάλου της.

Ο 31χρονος «αφέντης» (όπως τον αποκαλούσε) δήλωσε πως η κοπέλα ήταν πλήρως συναινετική στα όσα συνέβαιναν. Το ημερολόγιο της κοπέλας, που ανακαλύφθηκε από τους αστυνομικούς, έγραφε: «Μου είπες κάποτε πως δεν θέλεις να με δεις να πονάω αληθινά. Είμαι δουλοπρεπής αλλά δεν είμαι μαζοχίστρια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top