ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Το κοριτσάκι που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το σώμα, επέζησε!

ΔΕΙΤΕ πως είναι σήμερα, το μωρό-«θαύμα», τρεις μήνες μετά τη γέννηση του

Πρώτη ανάρτηση: 27/01/2013 00:00

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το νεογέννητο κοριτσάκι που στις 15 Οκτωβρίου 2012 είχε γεννηθεί με την καρδιά του να χτυπά ΕΞΩ από το σώμα του, τα κατάφερε και επέζησε!

Η μικρούλα, υπέφερε από μια πολύ σπάνια ασθένεια, που προσβάλλει μόλις ένα μωρό στα 8 εκατομμύρια! Το 90% εξ΄αυτών, πεθαίνει μόλις τρεις μέρες μετά τη γέννηση του.

baby4.jpg

Όχι όμως και η Audrina Cardenas, που σχεδόν τρεις μήνες μετά, κατάφερε να επιζήσει, διαψεύδοντας όλους όσους περίμεναν πως δεν θα τα έβγαζε πέρα!

baby2.jpg
Η μικρούλα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο παίδων του Texas, με ένα ροζ πλαστικό περίβλημα, ώστε να προστατεύεται η καρδιά της.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί, είναι η μικρούλα να δυναμώσει. Όταν θα είναι αρκετά καλά, θα υποβληθεί σε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση στην καρδούλα της.

Η μητέρα της πάντως, μετά από 3 μήνες αγωνίας, χαμογελά ξανά, και έφυγε από το νοσοκομείο, πολύ συγκινημένη με τους γιατρούς, που όλο αυτό το διάστημα φρόντιζαν το νεογέννητο μωράκι της.

baby3.jpg
Χαρακτηριστικό, είναι πως όταν ήταν 16 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει για το πρόβλημα του μωρού.

Και της είχαν δώσει τρεις επιλογές. Η μια ήταν να κάνει έκτρωση, η άλλη ήταν να γεννήσει το μωρό και να περιμένει να πεθάνει, και η τρίτη με το που γεννήσει, το μωρό να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, αμφιβόλου αποτελέσματος.

Εκείνη επέλεξε την τρίτη, και να που η θέληση για ζωή της Audrina τη δικαίωσε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top