Συγκινητικό: Τυφλός σκύλος οδηγεί έλκηθρο με τη βοήθεια του αδερφού του

"Είναι αχώριστοι" -Κάντε κλικ και δείτε το φοβερό βίντεο

Κανέναν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ο συμπαθέστατος Gonzo, ο 8χρονος σκύλος, ο οποίος πριν τρία χρόνια έχασε την όρασή του και παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω.

Ο Gonzo είναι ένα από τα συνολικά 120 τετράποδα του Κυνοτροφείου, "Muddy Paw Sled" και με τη βοήθεια του αδερφού του Poncho, κατάφερε να παραμείνει μέλος της ομάδας των ελκήθρων του κυνοτροφείου, που χρησιμοποιούνται για τουριστικούς λόγους στο Whitefield του New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Παρότι είναι εντελώς τυφλός, ξέρει απ' έξω τα κατατόπια και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να τον αποκλείσω από την υπόλοιπη ομάδα. Άλλωστε εκείνος και ο αδερφός του, είναι αχώριστοι» λέει ο ιδιοκτήτης του Ben Morehouse.

«Όταν ο Gonzo δεν ήταν ακόμα τυφλός, δεν είχε καμία βοήθεια από τον αδερφό του. Στη συνέχεια όμως, όταν εκείνος κατάλαβε το πρόβλημα του, τον "ανέλαβε" και από τότε τον έχει υπό την προστασία του. Συνήθως όταν είμαστε στο έλκηθρο και ένα σκυλί τύχει να στραβοπατήσει ή πέσει, τα υπόλοιπα συνεχίζουν. Στην περίπτωση του Gonzo αυτό που γίνεται είναι φοβερό. Αν του συμβεί κάτι, ο αδερφός του σταματάει αμέσως όλη την ομάδα» αναφέρει ο ιδιοκτήτης δείχνοντας την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον.


Σημειώνεται πως οι διαδρομές που διοργανώνει το κυνοτροφείο διαρκούν περίπου 20 λεπτά, και τα έσοδα διατίθενται στη διαβίωση των σκύλων που πωλούνται σε επίδοξους αγοραστές. Στό��ος των ιδιοκτητών της ομάδας, είναι όχι μόνο η εκπαίδευση των σκύλων, αλλά και η διάσωση αδέσποτων κουταβιών.

Κάντε κλικ και δείτε το συγκινητικό βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top