Απίστευτο: 11χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του γιατί είχε κακούς βαθμούς

Υπήρξε κινητοποίηση μέχρι και στα σύνορα

Στο σημείο να σκηνοθετήσει την απαγωγή του έφτασε ένας 11χρονος μαθητής από την Ισπανία, προκειμένου να αποτρέψει την συνάντηση των γονιών του με το δάσκαλό του, γιατί οι επιδόσεις του στο σχολείο δεν ήταν και τόσο καλές.

Έστειλε λοιπόν από το κινητό του, γραπτό μήνυμα στον πατέρα του με το οποίο γνωστοποιούσε την απαγωγή του.

Ο πατέρας του, αστυνομικός στην πόλη Xinzo de Limia, κάλεσε αμέσως τον γιό του, ο οποίος του είπε ότι τον άρπαξαν την ώρα που έβγαζε έξω τα σκουπίδια και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου αλλά δεν ήξερε που τον πήγαιναν. Στην συνέχεια προσποιήθηκε ότι δεν είχε καλό σήμα και έκλεισε.

Ανήσυχος, ο πατέρας, ειδοποίησε τους συναδέλφους του και στήθηκε ο��όκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 11χρονου, ενώ υπήρξε κινητοποίηση ακόμη και προς τα σύνορα με την Πορτογαλία.

Ενώ λοιπόν ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ο πατέρας παρατήρησε ότι έλειπαν τα κλειδιά ενός δεύτερου διαμερίσματος που ανήκε στην οικογένεια. Έσπευσε εκεί όπου και βρήκε σώο και αβλαβή τον γιο του.

Ο μικρός εξήγησε ότι είχε τρομοκρατηθεί από την προοπτική της συνάντησης των γονιών του με τον δάσκαλο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top