Θα κυκλοφορήσουν τρία νέα iPhone μέσα στο 2013;;;

Τι λένε ξένα δημοσιεύματα για τις νέες συσκευές

Θα κυκλοφορήσουν τρία νέα iPhone μέσα στο 2013;;;

Μια σειρά από δημοσιεύματα του Ασιατικού τύπου, κάνουν λόγο για την κυκλοφορία τριών νέων iPhone μέσα στο 2013 από την Apple, τα δύο από τα οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά πριν τα τέλη Ιουνίου!

Τα δημοσιεύματα αυτά έρχονται μια βδομάδα αφότου η Wall Street Journal έγραψε πως δεν υπάρχει πια ιδιαίτερη ζήτηση για τα iPhone καθώς επίσης πως έχουν μειωθεί οι παραγγελίες για το iPhone 5.

Η είδηση ότι θα κυκλοφορήσουν τρία νέα iPhone, πρωτοδημοσιεύτηκε από τους Commercial Times of Taiwan και έπειτα γράφτηκε στους Times της Ασίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα αυτά θα κυκλοφορήσουν οι εξής συσκευές: το iPhone 5S με οθόνη 4 ιντσών, το iPhone Math με οθόνη 4,8 ιντσών (πριν τα τέλη Ιουνίου) και ένα iPhone με κάμερα 12 megapixel (πριν τον Δεκέμβριο).

Επίσης η Apple φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει και μία τηλεόραση Apple, γνωστή ως Itv, μέσα στο 2013 πάλι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, οι πληροφορίες προέρχονται από άτομα που εργάζονται σε προμηθευτές εξαρτημάτων της εταιρίας. Η αναφορά τονίζει πως, οι δύο πρώτες συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο ενώ η τρίτη υπολογίζεται, τον Οκτώβριο.

Πάντως για πολλούς πρόκειται για ένα αρκετά υπερβολικό σενάριο, αφού αρχικά, η Apple δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τη μόδα με τις μεγαλύτερες οθόνες και κατά δεύτερον, το όνομα που φέρεται να έχει διαλέξει δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της εταιρίας που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ονομασίες που κάνουν αίσθηση και είναι εύηχες για όλο τον πληθυσμό.

Η αναφορά συνεχίζει τις αποκαλύψεις, δίνοντας ακριβείς λεπτομέρειες για τις εταιρίες που έχουν αναλάβει την κατασκευή των εξαρτημάτων για τις τρεις νέες iPhone συσκευές.

Για παράδειγμα, η Foxconn και η Coxon έχουν αναλάβει το περίβλημα, η Hon Hai Precision τη συναρμογή, η Largan Precision τις κάμερες (όπως είχε συμβεί και στο iPhone 5), ενώ οι Flexium, Zhen Ding και Fujikura τα κυκλώματα και τις πλακέτες τους.

Να σημειωθεί ότι η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όλα αυτά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top