Να πώς ο Ομπάμα γλιτώνει την κρεβατομουρμούρα!

Δείτε σε βίντεο τα κοπλιμέντα που της έκανε!

Να πώς ο Ομπάμα γλιτώνει την κρεβατομουρμούρα!

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ορκίστηκε την Κυριακή, σε ιδιωτική τελετή, για τη δεύτερη θητεία του στο Λευκό Οίκο, φαίνεται ότι δεν θεωρεί, την ορκωμοσία του ως το σημαντικότερο γεγονός του Σαββατοκύριακου.

Για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών αυτό που ξεχώρισε, είναι η νέα κόμμωση της συζύγου του, Μισέλ Ομπάμα. Μιλώντας σε δεξίωση που παρέθεσαν υποστηρικτές του λίγες ώρες πριν από τη δημόσια τελετή της ορκωμοσίας του, ο Ομπάμα επικεντρώθηκε, χαριτολογώντας, στο νέο χτένισμα της Πρώτης Κυρίας. «Πρώτα απ 'όλα, μου αρέσει η Μισέλ Ομπάμα. Και για να σχολιάσω το σημαντικότερο γεγονός αυτού του Σαββατοκύριακου...

Λατρεύω το χτένισμά της», είπε ο πρόεδρος προκαλώντας χειροκροτήματα και ζωηρές επευφημίες από το πλήθος.

Το νέο χτένισμα της Μισέλ Ομπάμα η οποία εκτός από πτυχιούχος της νομικής του Χάρβαρντ, είναι γνωστή για την καλή αίσθηση της μόδας, αλλά και για τον αγώνα της κατά της παχυσαρκίας, σχολιάστηκε και έγινε αντικείμενο μεγάλης προσοχής. «Φαντάζει πολύ καλό. Πάντα είναι καλό», συμπλήρωσε ο ενθουσιασμένος Ομπάμα.

Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής ορκωμοσίας του προέδρου, τα βλέμματα θα πέσουν και στην Πρώτη Κυρία, καθώς οι άνθρωποι της μόδας, αναμένουν με αγωνία να αντικρίσουν την επιλογή στο φόρεμα, από την Μισέλ Ομπάμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top