ΗΠΑ: Οδηγίες ασφαλείας για τους αμερικανούς στην Ελλάδα

Ανακοίνωση με αφορμή την έκρηξη στο Mall

​Η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα μας, εξέδωσε οδηγίες ασφαλείας προς τους Αμερικανούς πολίτες που μένουν ή σκοπεύουν να ταξιδεύσουν στην Ελλάδα. Αφορμή, η έκ��ηξη βόμβας που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από το εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι.

Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ αναφέρει: «Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την περιοχή του “Mall” μέχρι νεωτέρας. Ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, να έχουν επίγνωση όσων συμβαίνουν στο περιβάλλον τους, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών εκδηλώσεων, να παρακολουθούν τις ειδήσεις από τους τοπικούς σταθμούς για ενημερώσεις και να καταγγέλλουν περιστατικά βίας που στοχεύουν στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ή στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη».

Τέλος, συμπληρώνεται στο κείμενο: «Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύσουν την προσωπική τους ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top