ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Άνδρας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο Βούλγαρου πολιτικού!

Την ώρα που έδινε ομιλία-ΔΕΙΤΕ το βίντεο και τις φωτογραφίες

​Ένας Βούλγαρος πολιτικός σήμερα έζησε την συγκλονιστικότερη στιγμή της ζωής του!


Η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη σύγχρονη ιστορία της Βουλγαρίας σημειώθηκε στη Σόφια, όταν ένας νεαρός άνδρας εισέβαλε στον χώρο όπου ο αρχηγός του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» Αχμέτ Δογκάν εκφωνούσε την κεντρική ομιλία στην Πανεθνική διάσκεψη του ΚΔΕ και προσπάθησε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι με πιστόλι αερίου!




Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων κατέγραψαν τις σκηνές που θυμίζουν πολιτικό θρίλερ σή��ερα το μεσημέρι, όταν ο άνδρας ανέβηκε ξαφνικά στο βήμα και προσπάθησε να πυροβολήσει στο κρόταφο τον πρόεδρο της κεντρώας φιλελεύθερης παράταξης, η οποία εκφράζει κυρίως τη μουσουλμανική κοινότητα της Βουλγαρίας.


Προτού μπορέσει να επιχειρήσει μια δεύτερη βολή ο δράστης είχε πέσει στο έδαφος από τους φρουρούς ασφαλείας του συνεδρίου!

Ο δράστης, Οκτάι Εμινμεχμέτοφ, έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με πολυάριθμες προσαγωγές αλλά και καταδίκες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, ένοπλης ληστείας και διάφορων άλλων εγκλημάτων.

Αυτό ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ο υπουργός Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ, σύμφωνα με τον οποίο ο δράστης έχει οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ δείγματα αίματος και ούρων του να αναλύονται για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.