Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 34 ετών η γυναίκα γίγαντα��!

Έπασχε από ακρομεγαλία και δεν σταματούσε να αναπτύσσεται

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 34 ετών η γυναίκα γίγαντας!

​Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα γίγαντας Tanya Angus από το Λας Βέγκας σε ηλικία 34 ετών!

Η νεαρή γυναίκα έπασχε από μια πολύ σπάνια ασθένεια τα 12 τελευταία χρόνια που λέγεται ακρομεγαλία και δεν σταματούσε να αναπτύσσεται!

ta4.jpg
Η Tanya είχε ξεπεράσει τα 2 μέτρα σε ύψος και μέχρι την ηλικία των 21 ετών είχε ύψος 1,72 μέτρα και ζύγιζε 59 κιλά. Έκανε ιππασία, χορό και είχε σχέση με ένα αγόρι.
ta1.jpg
Οι γιατροί όμως ανακάλυψαν ότι είχε έναν όγκο στην υπόφυση, εξαιτίας του οποίου εκκρινόταν στον οργανισμό της μεγάλη ποσότητα της αυξητικής ορμόνης.

Το ύψος της ξεπέρασε τα 2 μέτρα και το βάρος της τα 180 κιλά.

ta3.jpg
Όταν η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευσε απολύθηκε από τη δουλειά της και την παράτησε και ο σύντροφός της, επειδή οι γονείς του άρχισαν να αμφισβητούν το γεγονός ότι ήταν γυναίκα και άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως είναι άντρας!

Η ίδια δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι θα βρεθεί μια θεραπεία για την ασθένειά της, περιμένοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να έχει φυσιολογική ζωή.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι η καρδιά της δεν άντεξε άλλο, μετά από 12 χρόνια «πάλης» μέσα στο τεράστιο σώμα της!

ta7.jpg
Μιλώντας το 2009 για την ασθένειά της η Tanya είχε πει: «Δε μπορούσα να καταλάβω γιατί άρχισα να τρώω περισσότερο. Παρατήρησα ότι και τα πόδια μου είχαν αρχίσει να μεγαλώνουν, ενώ είχε αρχίσει να πρήζεται και να αλλάζει μορφή και το πρόσωπό μου. Ήμουνα δυστυχισμένη με την εμφάνισή μου και ξόδευα πολλά σε καλλυντικά για να δείχνω πιο όμορφη. Άλλαξε και το σώμα μου, είχα περισσότερο ανδρικά χαρακτηριστικά και η φωνή μου “βάρυνε”. Όμως χωρίς ελπίδα δεν είσαι τίποτα. Ελπίζω ότι θα καταφέρουν να με κάνουν να σταματήσω να μεγαλώνω μια μέρα».
ta6.jpg

ta5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top