Την ξεγέλασε το GPS της: Αντί για 150 χιλιόμετρα οδήγησε 1.500!!!

"Ήμουν αφηρημένη" είπε όταν κατάλαβε την γκάφα της

Την ξεγέλασε το GPS της: Αντί για 150 χιλιόμετρα οδήγησε 1.500!!!

Θυμάστε μια παρέα Γιαπωνέζων που έκανε διακο��ές στην Αυστραλία και έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα επειδή ακολούθησε πιστά το GPS;

Σαν κι αυτούς βρέθηκε και άλλη «έξυπνη»!!! Ο λόγος για μια μία 65χρονη από το Βέλγιο, η οποία μπορεί να μην έκανε «βουτιά» με το αυτοκίνητό της αλλά οδήγησε για περισσότερα από 1.500 χιλιόμετρα, σε διάστημα δύο ημερών, χάρη σε ένα λάθος στο σύστημα του GPS της.

Καλά εδώ που τα λέμε δεν έφταιγε μόνο αυτό αλλά και η… αφηρημάδα της.

Η Sabine Moreau ξεκίνησε την περιπέτεια της από το σπίτι της στο Hainault Erquelinnes του Βελγίου, με σκοπό να παραλάβει μία φίλη της από το σταθμό τρένων στις Βρυξέλλες, που βρισκόταν περίπου 150 χιλιόμετρα βορειότερα από την αφετηρία της. Μη γνωρίζοντας ακριβώς την διαδρομή, ενεργοποίησε το σύστημα GPS στο αυτοκίνητό της, το οποίο, λανθασμένα, την οδήγησε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και αντί για το σταθμό βρέθηκε το Ζάγκρεμπ της Κροατίας!!!

Σε δηλώσεις της, γνωρίζοντας πόσο περίεργα θα ακουστεί, είπε πως «ήμουν αφηρημένη, έτσι απλά συνέχισα να οδηγώ». Όχι μόνο αφηρημένη αλλά εντελώς σε άλλο κόσμο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top