Αναστολή της δίκης για την υπόθεση "Ρούμπι" ζητά ο Μπερλουσκόνι. "Έχω εκστρατεία" λέει

Για πρώτη φορά στο δικαστήριο η "πέτρα του σκανδάλου"

Αναστολή της δίκης για την υπόθεση "Ρούμπι" ζητά ο Μπερλουσκόνι. "Έχω εκστρατεία" λέει

Να ανασταλεί η εκδίκαση των "ροζ" περιπετειών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η υπόθεση «Ρούμπι» ζήτησαν οι δικηγόροι του Καβαλιέρε με το επιχείρημα ότι η διαδικασία θα του κοστίσει κατά την ιταλική προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα είπαν πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι «απασχολημένος» και δεν μπορεί να παρακολουθεί δίκες. Τόνισαν επίσης πως πρέπει να αποφευχθεί πιθανή πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης που μπορεί να επηρεάσει την προεκλογική εκστρατεία.


Την ίδια ώρα η «πέτρα του σκανδάλου», η 20χρονη πλέον Καρίμα ελ Μαχρουγκ (γνωστή ως Ρούμπι) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο. Στις δύο προηγούμενες ακροάσεις δεν είχε ανταποκριθεί στην κλήση από το δικαστήριο, λέγοντας πως βρισκόταν στο εξωτερικό.


Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, που κατεβαίνει στις κρίσιμες για τη χώρα εκλογές του Φεβρουαρίου, κατηγορείται για σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικη επί χρήμασι. Επιπλέον, κατηγορείται και για κατάχρηση εξουσίας, επεμβαίνοντας από τον πρωθυπουργικό θώκο σε προβλήματα που είχε η «Ρούμπι» με την αστυνομία.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top