ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: 16χρονη αυτοπυρπολήθηκε γιατί την βίασε ο… γείτονας της!

Στη φυλακή ο δράστης, στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: 16χρονη αυτοπυρπολήθηκε γιατί την βίασε ο… γείτονας της!

​Μια 16χρονη Ινδή επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της αυτοπυρπολούμενη μετά τον φερόμενο βιασμό της από έναν… γείτονα!

Σύμφωνα με την ινδική αστυνομία, η κοπέλα από το βόρειο ινδικό κρατίδιο Χαριάνα έχει εγκαύματα σε περισσότερο από το 90% του σώματός της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η οικογένειά της δήλωσε ότι ένας γείτονας την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του την βίασε και την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν τολμούσε η νεαρή να μιλήσει, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Καταθέτοντας σε δικαστικό αξιωματούχο το κορίτσι δήλωσε ότι είχε βιαστεί πριν από πέντε ημέρες από έναν γείτονα, τον οποίο κατονόμασε

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο βιαστής έχει συλληφθεί.

Το τραγικό αυτό περιστατικό όπως ήταν φυσικό δημιούργησε νέο κύμα αντιδράσεων, μετά και τον ομαδικό βιασμό και ξυλοδαρμό μιας άλλης 23χρονης Ινδής φοιτήτριας στις 16 Δεκεμβρίου στην ινδική πρωτεύουσα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της δύο εβδομάδες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης.

Χιλιάδες κόσμου στην Ινδία ΖΗΤΑ αυστηρότερους νόμους κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης στις υποθέσεις βιασμού.

Υπολογίζεται ότι εκκρεμούν περίπου 40.000 υποθέσεις βιασμού ενώπιον των ινδικών δικαστηρίων, σύμφωνα με ακτιβίστριες για τα δικαιώματα των γυναικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top