Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ο δήμος Ναυπακτίας ξέχασε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας

Για τα οχήματά του

Κι όμως...ο Δήμος Ναυπακτίας ξέχασε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά του με αποτέλεσμα να πρέπεθ να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ για να τα αποκτήσει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα Δημ. Σύμβουλος, Α.Κοτσανάς «απίστευτο αλλά δυστυχώς αληθινό ο Δήμος Ναυπακτίας υπέπεσε σε μία από τις μεγαλύτερες παραλήψεις που θα μπορούσε να υποπέσει μια δημοτική αρχή ξεχνώντας να καταβάλει εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας για 25 και πλέον οχήματα που δεν εξαιρούντο τελών (IX επιβατικά φορτηγά ανοικτού τύπου,λεωφορεία) με αποτέλεσμα για να τα αποκτήσει πλέον να πρέπει να καταβάλειπρόστιμο που φθάνει περίπου τα 10.000 ευρώ».

Και συνεχίζει: «Τα παραπάνω για άλλη μια φορά καταδεικνύουν ότι οι μεγαλόστομες εξαγγελίες του καθηγητή τοπικής αυτοδιοίκησης και Δημάρχου Ναυπακτίας Μπουλέ Ιωάννη καθώς και των συνεργατών του για δήθεν πρότυπο οργάνωσης του Δήμου Ναυπακτίας είναι τουλάχιστον αίολες και για ένα τυπικό ζήτημα προκαλούν σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία οικονομική βλάβη στον Δήμο αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η δημοτική αρχή πέρα από ανύπαρκτη καθίσταται και επικίνδυνοι. Τέλος η παράταξή μας το θέμα θα το εισάγει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο για την αναζήτηση ευθυνών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top