Απίστευτο βίντεο: Τον έκανε μαύρο στο ξύλο επειδή του έκλεψε το iPhone

Tον εντόπισε μέσω ειδικής εφαρμογής

Μια του κλέφτη, δυο τους κλέφτη τρεις και των τσακώσανε… Δεν ήθελε πολύ για να εντοπίσει ένας 26χρονος εργάτης από την Καλιφόρνια, ο Kenneth Schmidgall, τον κλέφτη του iPhone του και να τον κάνει μαύρο στο ξύλο!


Με τη βοήθεια του φίλου του Greg Torkelson χρησιμοποίησαν μια ειδική εφαρμογή που ονομάζεται «Find My iPhone» (Βρες το iPhone μου). Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να εντοπίσει πού βρίσκεται η συσκευή μέσω GPS.

Το λογισμικό τούς οδήγησε σε έναν άνδρα που επέβαινε σε ποδήλατο. «Είδα ένα κύριο σε ένα ποδήλατο, τον ακολουθήσαμε χρησιμοποιώντας το λογισμικό και κάθε φορά που η ένδειξη θα ακινητοποιούνταν, ο τύπος στο ποδήλατο είχε σταματήσει».

Καταγράφοντας τη σκηνή με κάμερα, οι άντρες ακολούθησαν τον κλέφτη. Αν και τον έχασαν τρεις φορές, τελικά κατάφεραν να τον στριμώξουν σε μια ακτή.

Στο βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο Schmidgall να παίζει ξύλο για 18 λεπτά με τον κλέφτη. Όπως δήλωσ�� ο ίδιος, ο κλέφτης τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ κρατούσε μια πέτρα.

Ο Greg Torkelson ισχυρίστηκε πως ψέκασε τον άντρα στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού και επιχείρησε να τον συλλάβει.

Τη στιγμή της μονομαχίας, στο σημείο βρέθηκε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κράτησε τον άντρα μέχρι να φτάσουν οι Αρχές και ο κλέφτης παρέδωσε το iPhone που είχε αρπάξει.

«Απλά θέλαμε να πάρουμε το iPhone πίσω» δήλωσε ο Torkelson για να συμπληρώσει: «Σε ένα βαθμό ήταν και η αδρεναλίνη… με το κυνήγι για να καταφέρουμε να πιάσουμε τον άντρα».

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top